Naime nakon velike nužde,svrbi me anus unutra,ali samo nakon nužde.Napipao sam unutra malu kao kvržicu.Nemam krvarenja niti boli al užasno ne svrbi i pecka.
Ne znam nisam siguran da su hemoroidi.
Probao sam mast Faktu,pomogne ali opet nakon nužde svrab je tu.
Malo mi neprijatno ići doktoru radi toga.Šta da radim?
Do sad sam se prao sapunom tu,sada sam uzeo uljnu kupku ali evo i danas svrab.
svrab nakon nužde
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: svrab nakon nužde
Може да сврби од гљивица а може и од зарастања хемороида. Мислим да једино можеш да користиш неку маст против хемороида непосредно после обављене велике нужде. Можеш и да пробаш са испирањем воденим раствором соде бикарбоне или да мажеш на пример Канестен.
Canesten niposto ,antimikotik a pitanje je jesu li gljivice , nanosenjem moze donijeti vise stete nego koristi . Kreme se olako shvataju a to je lijek kao i onaj sto se unosi per oralno ,tako da pamet u glavu.
Po mom misljenju,to mi vise lici na hemoroide ali ne bi bilo lose da odes dr , nema sta da te bude sram .
Dok ne odes dr predlazem ti da salijes u sebe barem 5l sode bikarbone ,dok ti zjenice ne pobijele, dupe zalijes petrolejom kresnes sibicu i Bog da te vidi. Sala mala
Po mom misljenju,to mi vise lici na hemoroide ali ne bi bilo lose da odes dr , nema sta da te bude sram .
Dok ne odes dr predlazem ti da salijes u sebe barem 5l sode bikarbone ,dok ti zjenice ne pobijele, dupe zalijes petrolejom kresnes sibicu i Bog da te vidi. Sala mala

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Dentin, исмеваш ствари које не познајеш...
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 04, 2014 2:48 pm
Moze da bude od Candide. Jedino resenje da uradis bris koze sa tog dela, ujutru, ali da pre toga nista ne mazes, niti se peres i uradi stolicu na bakterije i gljivice. Ako si iz Bg-a idi na Koznu kliniku u ul. Dzordza Vasingtona, kod dr. koji se bavi genitalnim problemima.
Posto je to problem uzrokovan stolicom, kao pomoc, mozes da pijes Origano ulje, koje deluje na mnogo bakterija i Candidu, ali u pocetku se pije 1 kap u kasicici maslinovog ulja, pa se postepeno povecava, ili da napravis sam Origano vodu (u solji vrele vode sipati par kapi i dobro promesati) i piti gutljaj posle obroka.
Svrab ce prestati posle regulisanja stolice. Jesi li skoro uzimao antibiotike ili veliku kolicinu secera?
Posto je to problem uzrokovan stolicom, kao pomoc, mozes da pijes Origano ulje, koje deluje na mnogo bakterija i Candidu, ali u pocetku se pije 1 kap u kasicici maslinovog ulja, pa se postepeno povecava, ili da napravis sam Origano vodu (u solji vrele vode sipati par kapi i dobro promesati) i piti gutljaj posle obroka.
Svrab ce prestati posle regulisanja stolice. Jesi li skoro uzimao antibiotike ili veliku kolicinu secera?