Molim za sto brzi odgovor ako je moguce jer za 2 dana idem na godisnji odmor a moj kucni lekar je nedostupan(na odmoru)
Ne znam da li da odlozim odmor?!
Naime, pre 2 dana sam video krv u stolici
Krv je bila svetlo crvene boje i bilo je i na wc papiru a i na samom...kako da se izrazim..i na samom kraju izmeta. Ne radi se o velikoj kolicini..cak nije uspelo ni vodu da ofarba. Nisam imao nikakve bolove prilikom vrsenja nuzde, niti sada imam bol u stomaku niti bilo sta drugo. Boja izmeta je takodje sasvim normalna, nikakve nejasnoce nisam dalje primetio. Posle toga sam jos 2 puta vrsio veliku nuzdu i na svu srecu(nadam se barem da je to sreca) nisam video tragove krvi.
Nema ni svraba(koji, ako sam dobro razumeo, karakteristise hemoroide)
Ovo mi se dosuse nije desilo sada po prvi put, slicno je bilo pre otprilike 6 meseci stim da se tada pojavila krv posle dosta naprezanja i bola prilikom nuzde(tvrda stolica)
Da li imam hemoroide, ne znam!?
Pogledao sam na ogledalcetu svoj anus i video sma kao male izraslinice, kao da iz creva izlaze, tacnije 1..malo naduivena, i blago boli(mada to i ne bih nazvao bol, pre neprijatnost) kada ih dodirnem
Dalje, nisma izgubio na tezini(videh da je to slucaj kod karcinoma debelog creva), imam Ok apetit.
I da, imam 31 godinu, relativno zdravo zivim, jedino je jos duvana

Moze li neko molim vas napisati da li treba da otkazem odmor ili ne?
Da li ovo zahteva hitan odlazak kod doktora?