Moj slucaj je malo komplikovaniji, pa ne znam odakle da pocnem. Pre nekih 12ak dana pocela sam da osecam pritisak u gornjem delu stomaka dok sedim (mozda cak i malu naduvenost stomaka). U narednih par dana sam smanjila kolicinu ishrane (u nekim trenucima nemam apetit, u drugima imam), tako da je taj pritisak i napetost vise usmeren gore ka plucima (koja mi prilikom dubokog udaha zigaju srce). Ovih dana sam zaista i previse napeta, jer pomisljam na najgore. Moguce je da ovo gore navedeno nema nikakve veze sa ovim sto mi se desilo danas (uradila sam juce eho abdomena i eho je pokazao da su jetra, slezina, bubreg i pankreas u redu). Ovih dana imam promenljivu stolicu (mozda iz razgloga sto slabo jedem i jos slabije spavam). Boja stolice je normalna, mada se gustina stalno menja. Juce sam u dva-tri navrata imala iznenada skroz retku stolicu. Jutros kada sam imala stolicu, nije bila krvava, ali posle nuzde, na papiru sam pronasla tragove krvi (velicine dva otisaka prstiju), svetlije boje . Posle toga sam jos dva puta imala stolicu, ali nije bilo tragova krvi na papiru, a ni u stolici. Stolicu dobro zagledjujem i za sve ovo vreme u njoj nisam videla tragove krvi. Moram napomenuti da mi je predeo oko analnog otvora bio naduven, ojeden i peckao od silnog naprezanja, tako da me malo tesi pomisao da su mozda u pitanju suljevi ili hemoroidi (koje inace nikada ranije nisam imala). Imam 27 godina i do sada nisam imala nikakvih stomacnih problema. Takodje moram napomenuti da zadnjih 10ak dana imam napade podrigivanja (ne znam da li to ima ikakve veze).
Hvala unapred na odgovoru, Mina.