Interesuje me da li mi neko moze pomoci po sledecem pitanju.
Moja sestra, 50 god, zadnje tri godine ima temperaturu 37.2 ,koja se posebno javlja u popodnevnim i vecernjim satima,ponekad i u prepodnevnim satima. Pored toga ,pre par meseci se javio i podliv na ledjima.precnika desetak cm, od prilike u nivou zucne kese, te je iz tog razloga poslata na dijagnostikovanje na Institutu za reumatologiju u Beogradu. Nakon izvrsenog ultrazvucnog pregleda,dijagnostikovan je suspektan hemangiom desnog reznja jetre, pri cemu je pankreas bio nedostupan pregledu.
Mozda je interesantan podatak da je na ranijim pregledima dijagnostikovana i zeludacna kila.
Interesuje me sta je to suspektan hemangiom i zasto je pankreas bio nedostupan pregledu i jel to znaci nesto ozbiljnije.
Da li se to treba leciti i kako,posto nikakva terapija nije propisana od lekara u mestu u kome zivi.
Unapred zahvalna.
suspektan hemangiom
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da li su joj radili virusne markere na Hepatitis B i C?
Dalje, to sto se pankreas nije video na ultrazvuku verovatno nije nista ozbiljno ni meni se nije video a pise i razlog - prisutni gasovi.
Potrebno je ispostovati odredjene procedure pre UZ pregleda kako bi se sav vazduh izbacio...
Dalje, to sto se pankreas nije video na ultrazvuku verovatno nije nista ozbiljno ni meni se nije video a pise i razlog - prisutni gasovi.

Bye bye little lady