Stomacni grip?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Stomacni grip?

Post od Dea »

Vec mesec dana imam probleme sa stomakom. S obzirom da imam Kronovu bolest naravno uvek mislim da je to uzrok problema. Gastro mi je pored imunosupresiva vratio i Budenofalk (kortizon), ali za sad ne vidim nikakvo poboljsanje.

Poslednjih nedelju dana ne mogu da zivim od mucnince (doduse samo jednom sam povracala), jake nadutosti i peristaltike (koja je kod mene i bolna jer imam suzenja), proliva (koji se doduse trenutno smirio), grceva. .
Ovaj put je i moj dragi uzurpiran od istih simptoma pa sumnjam da je kod mene u pitanju Kron. Na TV se stalno vrti da hara stomacni grip koji je cak opasan po zivot kod male dece i starijih osoba.
Da li neko zna koliko se lako stomacni grip prenosi (imam bebu od 6,5 meseci pa sam se u..... od straha). Bebac jos uvek deluje zdravo, ali ja ipak brinem....Da li grip mora da prati i temperatura (imala sam samo jedan dan i to 37,7)?
Kako se hraniti kod ovih problema (ja sam u principu poslednja tri dana samo na tostu i caju)?
Kicha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 26, 2007 12:12 pm

Post od Kicha »

Sto manje kontakta sa bebom. Najbolje uzmi duple doze ESI Fermental (5 probiotskih kultura, Aloe Vera, B komplex) ili neki slican probiotik suplement i proci ce za par dana!
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Dragog smo izolovali jer izgleda da je kod njega najace, a nas dve se ne ljubimo i trudim se da ne disem u nju. Ali kontakt je stalan, tako je to sa mamama i malim bebama.
Odgovori