Stolica u obliku klikera
Stolica u obliku klikera
Primetio sam da kada imam stolicu, da je u obliku kao komadica ili klikera.... to mi je u zadnjih mesec, mesec i po dana, nemam neke tegobe, al zanima me da li je opasno. Poz.
- KrvTiIsusovu
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 5:35 pm
Re: Stolica u obliku klikera
Nije opasno, jedino ako si jeo klikere 

a sta je uzrok ovoga?KrvTiIsusovu napisao:Nije opasno, jedino ako si jeo klikere
da li si menjao nacin zivota i ishrane ili nesto bas bitno u zivotu-da li pijes neke lekove---ako je sve isto kao i ranije mislim da bi trebalo da se obratis gastroenterologu---ja sam to imao pre 10-ak godina i nisam previse pridavao paznju a i proslo je --sad se vec ne secam kako ali sam ja uvek imao problema sa varenjem i isao kod lekara--uglavnom je bilo---DISPEPSIJA ili GASTRITIS al pre godinu dana su mi ustanovili neki KoLAGENI KOLITIS--pijem lekove vec godinu dana a i dalje osecam tegobe- iako ne jedem kiselo ljuto preslatko preslano--neoljusteno-voce,povrce, ne pijem alkohol ni vino ni pivo,sokove gazirane a i ostale slabo--sve mi to smeta--samo gorko mogu-kao biter-lemon recimo i pelinkovac-dok nisam pio sedative i antidepresive.
SRECNO
SRECNO
Pa sta znam, nemam redovnu ishranu i u vecini je suva..vasa napisao:da li si menjao nacin zivota i ishrane ili nesto bas bitno u zivotu-da li pijes neke lekove---ako je sve isto kao i ranije mislim da bi trebalo da se obratis gastroenterologu---ja sam to imao pre 10-ak godina i nisam previse pridavao paznju a i proslo je --sad se vec ne secam kako ali sam ja uvek imao problema sa varenjem i isao kod lekara--uglavnom je bilo---DISPEPSIJA ili GASTRITIS al pre godinu dana su mi ustanovili neki KoLAGENI KOLITIS--pijem lekove vec godinu dana a i dalje osecam tegobe- iako ne jedem kiselo ljuto preslatko preslano--neoljusteno-voce,povrce, ne pijem alkohol ni vino ni pivo,sokove gazirane a i ostale slabo--sve mi to smeta--samo gorko mogu-kao biter-lemon recimo i pelinkovac-dok nisam pio sedative i antidepresive.
SRECNO
pokusaj uvesti u ishranu ako ikako mozes makar 2 puta sedmicno ujutru doruckovati MUSLE-al ne sa mlekom ili bar sto manje mleka a vise vode---nemoj se iznenaditi ako ti se pojave gasovi malo vise-nije to nikakav problem
izbaci crveno meso-i mlecne-masne proizvode
Dobro, za sad nisam osetio bolove niti bilo kakve tegove vec me samo to nervira ...vasa napisao:pokusaj uvesti u ishranu ako ikako mozes makar 2 puta sedmicno ujutru doruckovati MUSLE-al ne sa mlekom ili bar sto manje mleka a vise vode---nemoj se iznenaditi ako ti se pojave gasovi malo vise-nije to nikakav problem
i nervoza je dodatno zlo-ma ne treba da ti to stvara nervozu ako nema nista drugo budi srecan--al ako postoji nervoza zbog neceg drugog probaj resavati taj problem--meni recimo kad putujem-menjam mesto boravka obavezno nemam stolicu po 3-4 dana i bude tvrda iako se bas puno krecem tih dana--ma tesko je pronaci uzrok al probaj ono sto sam vec pisao gore
i ne brini--srecno
i ne brini--srecno
- KrvTiIsusovu
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 5:35 pm
Stalno jedeš suvu hranu i onda se pitaš šta ti fali stolici. E leba ti
Jedi kuvano! Jedi supe! Doručkuj ujutru! Ne preskači obroke! Kreći se! Pij vodu! (ne posle jela)

Jedi kuvano! Jedi supe! Doručkuj ujutru! Ne preskači obroke! Kreći se! Pij vodu! (ne posle jela)
E VIDIS JA JE UVEK PIJEM POSLE JELA I SVI MI KAZU DA TO NE RADIM, samo ne znam sto...KrvTiIsusovu napisao:Stalno jedeš suvu hranu i onda se pitaš šta ti fali stolici. E leba ti![]()
Lose navike su stecene i tako mogu da se steknu i dobre--najgori odgovor je kad kazu--TAKO SAM NAVIKAO---dobro bi bilo da smo toga svesni ili barem da poslusamo nekoga kad vec imamo problem al ima nas da ni onda ne slusamo savete vec teramo po svom---mora se menjati posebno ako vidis da ti nesto ne odgovara--
srecnoooooo
srecnoooooo