Davali su mi dijagnozu da imam gastritis,nervozna crijeva UK i svasta nesto.
Medjutim da predjem na stvar...Nikad nisam primjecivao krv u stolici,nisam imao temperaturu,bolove u stomaku jesam imao,i naravno stolice do cak 8 puta dnevno...Ova brojka je najveca,vecinom se krece od 3-6.U zadnje vrijeme proljev nisam imao,samo stolica onako mekana,ali najgore mi je sto kad me zaboli stomak,tj. kad imam potrebu za WC-om ne mogu izdrzati ni 5-10 minuta.Ako ne obavim stolicu u tom periodu vjerovatno bi samo izaslo :S
Zadnja dijagnoza mi je bila UK i pio sam Pentasa,Nizon,Phlebodiu jer sam imao fistulu jednu i valjda hemeroide(jer doktorima nazalost vise nista ne vjerujem).Sve ovo vecinom sam isao privatno,placao im da bi oni meni rekli da se pridrzavam prehrane i to je to.Medjutim u zivotu nisam pio kafu,ne pusim,pijem 2 puta u godini,masno ne voli a ni zacinjeno.Ne znam zasto mi se ovo pojavilo,ali naprosto me ubija.
Ovi koji su imali UK koliko im je trebalo putem tableta da se to smiri?Jer ja skoro pijem 3 mjeseca i evo vraca se skoro na isto.Tablete ne pijem vec treci dan,stolice me naporsto ubise,sinoc od 12 sati sam vec 5 puta bio na wc-u