stalni bolovi somaku kod zeluca

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
gajic121
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 12:54 am

stalni bolovi somaku kod zeluca

Post od gajic121 »

Ako biste mogli da mi odgovorite na moje pitanje jer već pola godine pokusavam da [/size]otkrijem šta je sa mnom jer sam zbog toga prestao i da treniram biciklizam , bol je poceo da mi se javlja od proleca po jednom-dvaput u mesecu na treningu, posle je pocela dva tri puta u nedelji i posle 2 nedelje svakog dana i dan danas još nisam resio javlja se kao neko jako pecenje sto me je jako bolelo na treninzima i osecam bol na dodir, bol se najviše javlja na vrhu zeluca kod jednjaka ne mogu dugo da stojim jer pocinje da boli kao ni da trcim i hodam duže od 1km, bilo šta fizicki da radim odmah pocinje da boli jače a ovako me non-stop boli, bol se javlja i ujutru pa sve do veceri, isao sam i na gastroskopiju nije ništa nadjeno nisam ništa oslabio pa tako da su mi rekli da ništa nije u pitanju sa zelucem niti bilo ista oko njega...nzm dali postoji mogućnosta da je doslo do pomeranja zeluca...i samo još jedno radio sam i sam u priv. lab. test na cadnidu imao sam 100kol. pio sam diflukan,nistatin i probiotik ma sam imao 0 posle 2 meseca opet 50 i tada sam prestao sa lekovima jer mi je diflucan smetao a i popio sam za mesec dana vise od 100 tableta kako mi je prepisao doktor gastroentrolog koji je u penziji a dok doktor u bolnici nije hteo ni da komentarise za kandidu e ja se nadam ako vi mozete da mi pomognete bar da zaznam konkretno šta mi je isto tako i osecam bolove oko pupka i to jake na dodir...unapred Hvala!!!
gajic121
Novi član
Novi član

Re: stalni bolovi u stomaku kod zeluca

Post od gajic121 »

gajic121 napisao:Ako biste mogli da mi odgovorite na moje pitanje jer već pola godine pokusavam da [/size]otkrijem šta je sa mnom jer sam zbog toga prestao i da treniram biciklizam , bol je poceo da mi se javlja od proleca po jednom-dvaput u mesecu na treningu, posle je pocela dva tri puta u nedelji i posle 2 nedelje svakog dana i dan danas još nisam resio javlja se kao neko jako pecenje sto me je jako bolelo na treninzima i osecam bol na dodir, bol se najviše javlja na vrhu zeluca kod jednjaka ne mogu dugo da stojim jer pocinje da boli kao ni da trcim i hodam duže od 1km, bilo šta fizicki da radim odmah pocinje da boli jače a ovako me non-stop boli, bol se javlja i ujutru pa sve do veceri, isao sam i na gastroskopiju nije ništa nadjeno nisam ništa oslabio pa tako da su mi rekli da ništa nije u pitanju sa zelucem niti bilo ista oko njega...nzm dali postoji mogućnosta da je doslo do pomeranja zeluca...i samo još jedno radio sam i sam u priv. lab. test na cadnidu imao sam 100kol. pio sam diflukan,nistatin i probiotik ma sam imao 0 posle 2 meseca opet 50 i tada sam prestao sa lekovima jer mi je diflucan smetao a i popio sam za mesec dana vise od 100 tableta kako mi je prepisao doktor gastroentrolog koji je u penziji a dok doktor u bolnici nije hteo ni da komentarise za kandidu e ja se nadam ako vi mozete da mi pomognete bar da zaznam konkretno šta mi je isto tako i osecam bolove oko pupka i to jake na dodir...unapred Hvala!!!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: stalni bolovi somaku kod zeluca

Post od vasa »

imas li ti jos kakvih tegoba---kako stolica--gasovi--koja hrana ti najvise smeta--pijes li gazirano--jedes li ljuto i kiselo?
Jesi li probao ranisan.
Jesi li previse zabrinut zbog toga?
Jesi imao nekih stresova?
gajic121
Novi član
Novi član

Re: stalni bolovi somaku kod zeluca

Post od gajic121 »

vasa napisao:imas li ti jos kakvih tegoba---kako stolica--gasovi--koja hrana ti najvise smeta--pijes li gazirano--jedes li ljuto i kiselo?
Jesi li probao ranisan.
Jesi li previse zabrinut zbog toga?
Jesi imao nekih stresova?

Stolica je uredu, gasove retko kad imam, mozd nesto kad pojedem , gazirano pijem ,ljuto sam jeo ali od kako ovo imam nejedem vise, ranisan sam pio kao zbog kiseline ali meni nikad nikakva kiselina se nije javljala, nisam previse zabrinut zbog toga nego mi je zbog biciklizam napustio sam reprezentaciju zbog tog bola pa mi je bitno ako mogu do nove godine da to resim da bih mogao da se vratim najvise se zbog toga brinem a sto se tice stresova nemam ih....a i glvni bol mi se javlja tj napipao sam desno od zeluca bas kod rebara nezanm sta bih moglo da bude....
Odgovori