sta je ovo?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
milica_75
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 08, 2007 1:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

sta je ovo?

Post od milica_75 »

moj problem je sledeci....zadnjih godinu dana cim nesto pojedem,stomak mi se naduva kao da sam u 6 mesecu trudnoce ali bas bukvalno tako....ogroman stomak i jako tvrd....nemam neke bolove sem sto je to malo neprijatno....kod lekara ne mogu jer nisam platila porez pa nemogu knjizicu da overim:)tako da se nadam da ce se pojaviti neko da mi bar od prilike kaze sta je to....inace da kazem da ne jedem puno i da ne misli neko da se prezderavam,evo veceras...tanjir bele kisele corbice i dve palacinke,to je sve i naduvala sam se kao da sam pojela pecenog vola
hvala unapred
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

Da li se to svaki put desava kad jedes? Mozda brzo jedes, pa se nagutas vazduha... Da li si probala da jedes odvojeno ugljene hidrate i proteine, to obicno ume da ublazi tegobe. Koliko godina imas?
milica_75
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 08, 2007 1:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milica_75 »

imam 33 godine i uglavnom uvek se to desava,probala sam da jedem manje i sporije,pomaze recimo samo kad jedem bas bas samo koji kriz hrane kad stavim usta ali kazem na samo jedan tanjir supe i sl.se naduvam to traje vec godinu dana i nisam probala da odvajam hranu,cula sam da se od neke bakterije tako naduva stomak,znate li nesto o tome?
Odgovori