Pozdrav drustvo. Imam problem sa dijarejom i gasovima pocevsi od prvog januara ove godine.
Naime,kako radim na prekookeanskim brodovima,krajem decembra 2016, oteko mi je zub,leva strana mi je bila kao teniska lopta. Doktori na brodu su mi dali 2 antibiotika. Jedan je amoksicilin,a drugog se ne secam. kroz nekih 5 dana se izlecilo,otok je nestao,takodje i bolovi. 1og januara sam prijavio problem sa dijareom (po pravilu si duzan da prijavis to na brodu), drzali su me dva dana. Mislili su da je NLV,ali hvala Bogu nije.
Treceg dana januara,ja i dalje imam dijareje na svakih pola sata ,i to bas bas. Bolove u stomaku i slicno. Opet sam prijavio i dali su mi neka tri leka. Jedan je Senna tablete, a dva im se ne secam imena,ali imaju ovo dejstvo: jedan je za opustanje misica i creva protiv gasova,ulbazuje te gasove i "bolove" a drugi je lek koji zatvara,tacnije neda ti da ides na stolicu. Pio sam to 3 dana i bilo mi je bolje,nisam imao nikakvih problema. Stolica je postala onako meka,kasasta,ali sam isao do 3 puta dnevno na solju,i sve je ok bilo. Onda se smirilo,da bi dolaskom kuci pre nekoliko dana, problem opet poceo da se javlja.
Nemam gasove,nemam bolove,ali dijareja se javi svremena na vreme, uglavnom posle jela,pa recimo sat do 2 nakon jela,i otrcim u WC,ali sta!? -Izbacim dosta gasova,i jako malu kolicinu kasaste stolice... Poceo sam i sa PROBIOTICIMA FORTE, Balans jogurtom i vode da pijem, ali eto, i dalje se javi kasasta stolica.. Nema krvi,nema sluzi,nema bolova,samo gasovi i jako mala kolicina...
Sta moze da bude,kako da to resimo!? Hvala unapred
P.S: nikada u zivotu pre ovoga nisam pio antibiotike,niti sam imao problema sa ovim.
Sta moze da bude?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Sta moze da bude?
Баш су убо са фабричким јогуртом. Баци то. Можеш да пијеш само домаћи кефир, кажем домаћи.
И мораш да пијеш пуно пробиотика: Мултилак једну капсулу дневно и Натрол Ацидогилус три пута по две. Све се пије на празан желудац бар пола сата пре јела. А Мултилак немој да пијеш заједно са Ацидофилусом.
Можеш да пробаш да једеш рендане јабуке са циметом а прочитај и ово: http://*/index.html?stranica=s ... eva_proliv
И мораш да пијеш пуно пробиотика: Мултилак једну капсулу дневно и Натрол Ацидогилус три пута по две. Све се пије на празан желудац бар пола сата пре јела. А Мултилак немој да пијеш заједно са Ацидофилусом.
Можеш да пробаш да једеш рендане јабуке са циметом а прочитај и ово: http://*/index.html?stranica=s ... eva_proliv