STA DALJE?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
jasnav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 14, 2008 3:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

STA DALJE?

Post od jasnav »

Javljala sam se u nekoj od prethodnih tema i opisala moj problem. On se sastoji u sledecem: prolivasto-kasate stolice 1-2 dnevno, nadutost, stalna potreba za ispustanjem gasova, konstantno krcanje u crevima i to toliko glasno da je vrlo neprijatno. Uradila sam pregled stolice na bakterije, gljivice i parazite i nalaz je u redu , nista od navedenog nije izolovano. Uzimzm Espumisan 3X2 kapsule i nista bolje. Napominjem da mi je dijagnostikovan Iritabilni kolon pre 3 meseca, pa vas pitam da li trenutni problemi mogu biti posledica funkcionalnog poremecaja tj. iritabilnog kolona ili je to nesto sasvim drugo, mozda problem sa tankim crevom i sta mi predlazete dalje da preduzmem. Nije mi problem da odem kod lekara ponovo ako smatrate da treba. Neka mi se javi neko sa slicnim ili istim problemom da razmenimo misljenja. Pozdrav svima!!!
Odgovori