spazmeks
spazmeks
imam bolove u zeludcu i jedino mi pomaze buscopan injekcija,ali procitao sam da buscopan moze da izazove anifaliktickog soka...e sad,ja nisam alergican jer sam ih dosad primao ali ne bih vise.Pre sam primao spazmeks injekcije i one su mi pomagale.E sad me zanima da li i spazmeks moze da izazove anifaliticki sok??Ili ako imate savet za neku drugu injekciju koja opusta zeludacne misice?Hvala
Re: spazmeks
Шта ти изазива болове у стомаку? Храна, седење?
Ne vezano sa hranom,picem...sedenjem.nekad me zaboli iz cista mira,radio sam sve preglede,gastroskopiju itd...sve je u redu,valjda mi se grci misic-zeludac i to izaziva bolove?!Do sad mi je injekcija buscopana pomagala.Pa se plasim vise te injekcije jer sam procitao da moze da izazove alergijsku reakciju-pojavu anafilakse
Могуће је да ти се желудац подигао и да зато имаш проблеме, а то ни један лекар не зна ни да постоји. Када кажем ни један, мислим велика већина тј. 90%. Мој савет ти је да одеш до др Поповића. Ако је то у питању, он ће ти то средити за десет минута. Плус, има још неколико одличних дијагностичких метода. Имаш на мом сајту (адреса у профилу) линк према њему под Линкови, Здравље, ЕПТА систем. Не заборави да треба да пронађеш узрок болова у желуцу, а не да дозвољаваш да те трују хемијом и тако полако праве све већим зависником.