Sluz u stolici

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
djordjesl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2011 12:41 pm

Sluz u stolici

Post od djordjesl »

E ovako ... Imam 19. godina, student sam i imam problem.
Pre dvadesetak dana imao sam malo jacu prehladu, to se sve smirilo, a onda se pre 7 dana desilo sledece :
Dobio sam dvodnevnu dijareju, nisam primecivao nista cudno, bolovi u stomaku nisi bili veliki odnosno kroz ta dva dana samo jednom me boleo stomak i to dok nisam izasao u wc. Tokom ta dva dana moram priznati nisam mirovao i pridrzavao se, pio sam hladno i gazirano. Zatim sam pre 3 dana dobio normalnu stolicu, a onda juce i jutros stolicu u kojoj sam primetio sluz providno bele boje, napominjem da sluz nije bila oko analnog otvora vec samo oko stolice i ne u velikim kolicinama.
Problema sa stomakom nemam, ne boli me nista samo me ta sluz zabrinjava. Inace ovo je sve pocelo da mi se desava od kada sam krenuo u studentski zivot, jedem uglavnom suvu hranu i pijem (pio sam dosta hladno i gazirano).
Molim vas recite mi sta da radim i da li je ovo ozbiljno odnosno da li su ovo simptomi neke bolesti .
Unapred hvala na odgovoru.
Odgovori