slepo crevo ili nesto drugo...???

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
hisd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 31, 2010 10:48 pm

slepo crevo ili nesto drugo...???

Post od hisd »

Ovako u zadnje vreme poceo sam da osjecam neke cudne tegobe pa zelim da cujem vasa misljenja.Imam bolove pretezno u donjem desnom djelu stomaka ispod pupka i oko besike tu ih najcesce osjetim.E sada na dodir nekada u momentima mogu da osjetim tacno izvor bola a nekada i ne.Simptomi su sl.tup bol i ponekad mucnina u zeludcu,nekada mi koci nogu ili kada se sagnem pa moram da se vratim u pocetni polozaj,nadutost stomaka,ponekad krcenje creva,prija mi kada rukom pritisnem stomak tada tegobe nestaju.To mi se vec desava poslednja 2-3 mjeseca pa me zanima da li postoji mogucnost da je slepo crevo u pitaju ili se ono brze manifestuje ako dodje do upale ne moze da se dugo izdrzi....??Nemam gubitak apetita,nemam temperaturu nista sto bi mi ukazalo da je nesto teze u pitanju,da napomenem da sam prosle godine imao uroloskih problema mozda nekome nesto to znaci....voleo bih kada bi mi neko ukazao o cemu moze da se radi?Hvala!
Odgovori