Slab apetit i nadutost u stomaku

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
maconi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 27, 2007 2:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Slab apetit i nadutost u stomaku

Post od maconi »

Pre par nedelja sam imala napad koji je licio na napad slepog creva ali na svu srecu nije bilo nista u pitanju bar mi nista nije konstatovano, proslo je samo od sebe kako je i nastalo. Ali od tada mada mozda mi se to i ranije desavalo ali od tada vise obracam paznju na stomak imam osecaj kao da mi je stomak naduvan kao i zeludac i kao da je pun vazduha , osecam da sam gladna ali ta nadutost mi smeta i ne jede mi se . Ponekad popijem motilijum koji mi je nekad pomagao jer sam cesto imala neke smetnje sa zeludcem valjda zato sto sam stalno nervozna i napeta pa mi se to odrazava i na zeludac. Sada mi ni motilijum ne izbaci te gasove ili nadutost u stomaku. Ponekad od te naduvenosti imam utisak da ne mogu lepo ni vazduh da udahnem, a kad stojim prija mi da se savijem ka napred ko neka baba, jer mi u suprotnom neka tezina u stomaku. Ne znam sta da radim a ne ide mi se kod lekara sve mislim da je zeludac najzeznutije ispitati jer moras da gutas sondu, fuj. Sta da radim.
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Naravno da se moras ispitati koji je eventualni uzrok tog meteorizma,i sta nije u redu sa zelucem a gastrskopija nije smak sveta i daje mnogo znacajnih podataka o stanju zeluca.
Odgovori