Forum je odlican pun informacija i od velike je pomoci nama obicnim ljudima!
Sve je pocelo pre nekih mesec i po dana, standardno wc, velika nuzda, krvarenje
to je za mene bilo neverovatno strasno jel prvi put mi se desava tako nesto

Odmah sam na ovom forumu pronasao priblizno resenje mog problema i u roku od nedelju dana otisao u d.zdravlja po uput pa u ,,kbc zvezdara,, kod hirurga na pregled.
U tih nedelju dana sam imao stolicu nekoliko puta i svaki put je bilo krvi na kraju nuzde i to na malo specifican nacin, pod nekim pritiskom prsne mali mlaz krvi..
Odem ja u kbc zvezdara dobar dan-dobar dan, ajd na kolena laktove dole i tako dalje...

Dijagnoza je bila:
RT nalaz uredan za dohvat prsta, anoskopski unutrasnji hemoroidi II stepena.
Phelbodia 3x1 - 5 dana, Fitorectal mast 2xdnevno - 15 dana.
I to je to, savete oko ishrane nadjem ovde na forumu, suve sljive, jabuke..

Proslo je nekih mesec dana ja mislio extra nema vise hemoroida kad eto iznenadjenja opet isti problem..
E sad je ono glavno: ,,Sklerozacija hemoroida,,
Odem ja kod njih po drugi put, pogledaju takva i takva stvar dobices inekciju tj. ,,sklerozacija hemoroida,, to ti sad damo i miran si, osuse se ti kanali nema krvarenja ja reko extra moze.. daju oni meni tu inekciju, osetio sam nekoliko uboda, nije bas prijatno ali sta cu reko ako ce pomoci izdrzim tih 5min i posle sam miran.
Dijagnoza opet ista,
RT nalaz uredan za dohvat prsta, anoskopski unutrasnji hemoroidi II stepena.
Uzmi sad jednu kutiju Phelbodije onako za svaki slucaj i za dva meseca na kontrolu, do tad nemas brige.. ja se opet obradovao....
Od tad do danas je proslo 9 dana, imao stolicu nema krvi milina, kad danas - jutros 9ti dan ja se budim to jest budi me strasan bol negde u dupetu tako da se izrazim, neverovatan bol, ja kao i svakog jutra odem u wc, velika nuzda iznenadjenje krv, kako je to puklo tako je bol prestao u trenutku.
Moje pitanje bi glasilo, zasto opet krvari, sta da radim?
Pomagajete bar Vi kad oni ne znaju.
(Ovo sam malo opsirnije opisao jel nekome ce ovi detalji biti od koristi, pronacice odgovor za svoj problem, mada nikome ne zelim zlo, coveka svasta snadje bas onda kad se najmanje nada)