Исхрана као врабац је у контрадикцији са препоруком да се једе бар два кувана кукуруза дневно уз осталу храну
Ако једеш као врабац, тако ћеш и да с.....
Sam radim klistir-za i protiv
Re: Sam radim klistir-za i protiv
Da DEREM?aaaca napisao:Исхрана као врабац је у контрадикцији са препоруком да се једе бар два кувана кукуруза дневно уз осталу храну
Ако једеш као врабац, тако ћеш и да с.....

We are the heroes of our time
But we dancing with the demons in our mind
Samo još ovo da ti napišem Crystal,keva mi je ta koja mi ne da da iskriziram(da odležim)kući na miru.Vratila bi mi se i stolica posle 2-3 dana,a možda bih mogao na suvo i da se skinem.Al ne vredi,šetaj kuče,idi u radnju,na pijacu..Probao sam par puta bez meta i znaš kakav je osećaj?Kao da te hiljade iglica neprestano bode,znojim se,a hladno mi je i ja to ne mogu da joj dokažem jer ona to nikad nije doživela.Znači MORAM da odležim uz čaj od kamilice i po neki bensedin.Nego moja doktorka opšte prakse je prijateljica moje keve,pa ću joj reći isto što i tebi,valjda će 50:50 upaliti.Hajde ćao,večeras idem po recepte za met i drži mi palčeve!*kristal * napisao:skroz sam za to da te detoksikuju,da se resis toga,nas kako razumem sve sto pises jer znam devojku koja se skinula sa heroina sama na suvo,i zavrsila faks udala se ima decu,skoro niko ne zna da je bila narkomanka,jer se udala u drugom gradu gde se i preselila,ja je znam dugo tako da znam celu pricu,kada sam je posle dosta godina pitala kako je i da li joj padne na pamet rekla mi je da iskerno NE,dugo je proslo valjda ima 10 godina,i kako joj stvarno nije ni na kraj pameti,srecna je zdrava,zato i kazem mislim da kad zelis mozes da se resis droge,pa niej majku mu ta zavisnost jaca od coveka,zelim da verujem u to da cvrsta volja i psiha mogu da sve rese,puno pozdrava i javljaj kako si

Pozdravčina Aco!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Да, да. Да дереш са "с".sanomor napisao:Da DEREM?
Поздравчина и теби!