Imam stomacnih problema..neredovnu stolicu, to je predpostavljam zbog ishrane jer pretezno na mom jelovniku je suha hrana. ne krecem se puno i krupnije sam gradje ne bas mislim ono kad kazu "ugodno popunjena". naglo sam se udebljala za 6 mjeseci oko 10-15 sam nabacila..jer mi se dan svodio ovako.ujutro na posao za dorucak sendvic od skoro pola hljeba, za rucak nesto pojedem i od umora legnem i gledam tv ili zaspim i bila sam se navukla na grickalice ali sam i to ostavila, jer sam primjetila na odjeci da mi je sve manja. pretezno imam unutrasje gasove u crijevima koji nekad mogu biti neugodni kad sam u drustvu, skoro nikad se ne podrigujem pa ne znam mozda je to i problem jer kako znam i male bebe kad jedu moraju se podrignuti da izbace vishak zraka koji je usao tokom jela. nedavno sam pronasla kapljicu krvi na stolici..i to se pojavilo par puta ali u vecim razmacima mozda 2 puta mjesecno.nemam bolove prilikom obavljanje velike nuzde.osim naprezanja kad je tvrda stolica. neredovna je pa nekad po 3 dana ne odem u wc.na poslu sjedim 8 sati dnevno, pa sam mozda pomislila da su problem hemoroidi. ali sam negdje a interenetu procitala da moze biti i rak crijeva..dobila sam uputnicu juce da odem abdomalnom hirurgu na pregled..strah me otici...pa rekoh da vidim jel ima neko neki savjet sta bi moglo biti....
hvala unaprijed