Radom na sebi do izlecenja

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
motivacioni govornik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 08, 2018 5:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Radom na sebi do izlecenja

Post od motivacioni govornik »

Dobar dan svima, nadam se da ste svi dobro :) Ja sam neko ko se leci od chrona na tankom crevu. Dijagostikovali su mi chron 2016 god. Necu da vam pricam kroz sta sam sve prosla , jer znam da vecina vas poznaje taj put.
Trenutno sam bez terapije a bolest je aktivna, mozete da zamislite kakvo je to stanje. Znam da mozete. A dali mozete da mi poverujete da sam radom na sebi uspela da izlecim jedan deo chrona. Imala sam ga na dva mesta. i dali mozete da mi poverujete da se ja trenutno fantasticno osecam s obzirom na stanje u kojem se nalazim 8)
motivacioni govornik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 08, 2018 5:02 pm

Re: Radom na sebi do izlecenja

Post od motivacioni govornik »

Volela bih da popricamo na tu temu :)
cinkler
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 26, 2012 8:11 am

Post od cinkler »

Bilo je dana kada sam smatrao da je Aaaaaca davež i da bi ga trebalo isključiti sa ovog foruma... Na kraju se ispostavilo da je Aca veoma zaslužan što forum uopšte funkcioniše i to je, verovatno, razlog zašto ga moderatori foruma tolerišu. Sada ja počinjem da se ponašam kao Aca, sa željom da forum ostane aktivan i da ljudi ne izgube želju da navraćaju ovde i pišu postove.

Just open your heart and tell what is your story!

Bilo bi lepo čuti šta želiš da kažeš, mada korišćeni jezik dosta podseća na prevod pomoću Google translate...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

:lol: :lol: :lol: С ким с такав си, cinkler. :lol: :lol: :lol:

П.С.
Једва набасах на тему с обзиром на количину спама последњих дана.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Почео сам да гутам слова а не могу да изменим текст. А ти, motivacioni govornik само причај, слушамо.

Узгред, менталним радом на себи скоро ништа не може да се излечи. Још нисам видео да је неко нешто успео, а нагледао сам се примера...
Odgovori