PUPAK PRAVI OZBLJNE PROBLEME

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Vuk01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2011 1:39 am

PUPAK PRAVI OZBLJNE PROBLEME

Post od Vuk01 »

Pozdrav.
Pre 5 godina sam imao problema sa pupkom. Posle napora (trbusnjaka) javi mi se bol u krug oko pupka i posle dan, dva,iscuri neka tecnost neprijatnog mirisa. Isao sam kod lekara, hirurga koji je proveravao da li je kila (stavljao je prst duboko u pupak i terao me da kasljem). Medjutim, on mi je ubedjeno rekao da nije kila. Zatim je odsekao neko "divlje meso" kako ga je on zvao, i rekao mi da nastavim sa zivotom normalnim. Ja sam se i tad bavio sportom (bodibildingom) kojim se i sada bavim, ali tih zadnjih pet godina nisam radio vezbe za stomak, mada radim aktivno teske vezbe za druge delove tela.
Pre nekoliko nedelja sam krenuo i na dzudo i tamo sam radio trbusnjake, od tad je isti problem krenuo. Braonkasta tecnost koja neprijatno mirise iz pupka. Ima li neko odgovor sta je to i zasto se javlja samo posle napora na stomaku, a nije kila? Da je kila,pojavila bi se i prilikom dizanja drugih stvari. Btw, imam 20 godina, cisto da pomenem, ako to nesto znaci.
Hvala unapred!
Odgovori