Prethodna tema o dr. Tarabaru podstakla me je na ovu temu.Trebao bih uskoro da se javim na lecenje u KCN odeljenje Gastroenterologije,pa me interesuju misljenja i iskustva o dr.Aleksandru Nagornom.
Pod misljenjem mislim,kakav je prema pacijentima,nezan,grub,znanje u praksi i sve ostalo sto to podrazumeva.
prof.dr Aleksandar Nagorni
Re: prof.dr Aleksandar Nagorni
O profesoru mislim sve najbolje. Ako vam on radi gastrenteroskopiju, necete se ni zakasljati. O tome da li je pristupacniji u privatnoj praksi, ne znam, ja sam inace bio u privatnoj praksi. U njegovu dijagnozu nemojte sumnjati.Kad bismo samo imali vise takvih strucnjaka.
- 13th.wizard.
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
Re: prof.dr Aleksandar Nagorni
prosecan lekar
i ne znam sta ga svi ovde hvalite kada je na funkciji direktora i retko radi ljude bez preporuka drzavno, uglavnom liferuje kod sebe privatno.
Radova ima veoma malo, jedva oko sto, nove tehnologije na klinici minimalne, jos su na klasicnim endoskopskim, o radioloskim necu ni da pricam. jedino ostaje klinicka GEH koju valjda zna.
Ali cudno kako svaki hitan slucaj iz Nisa nekako volsebno biva upucen u Beograd.
Tamo i ne znam ko radi RCP ili EUS kako treba.
Moje misljenje ako mozete dodjite u Beograd.
i ne znam sta ga svi ovde hvalite kada je na funkciji direktora i retko radi ljude bez preporuka drzavno, uglavnom liferuje kod sebe privatno.
Radova ima veoma malo, jedva oko sto, nove tehnologije na klinici minimalne, jos su na klasicnim endoskopskim, o radioloskim necu ni da pricam. jedino ostaje klinicka GEH koju valjda zna.
Ali cudno kako svaki hitan slucaj iz Nisa nekako volsebno biva upucen u Beograd.
Tamo i ne znam ko radi RCP ili EUS kako treba.
Moje misljenje ako mozete dodjite u Beograd.