Pre nekoliko dana imao sam strasno lupanje srcu ali doktori su mi rekli da je srce u redu i da je to od zeludac. Od tad jedem samo lesnu hranu (jogurte, supe) namalio sam na cigarete skroz ali jos imam taj cudni osjecaj kao da sam omalaksan kao da mi srce ne radi kako treba. Imam jos kiseline u zeludcu i osecam mucninu posle jelo. Neki su mi rekli da imam gastritis, neki da je to od stresa ....
Dali se neko suocio sa ovaj problem i dali neko moze da mi kaze kako mogu da se resim ovog problema.
Problemi sa zeludcom
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E blagoja, meni je svaki dan takav. Iz svega opisanog, to ti je gastritis. Najedes se, cuka 'oce da odlepi, nemo's da dises... Najbolji lek za ovo stanje je pravilna ishrana (jogurti, povrce, lagana hrana)... Od lekova imas gelusil-lac tablete ili sampone ili ranisan. Drugacije deluju, ali bi trebalo da ti pomognu. Ima leara koji tvrde da pun stomak ne moze da utice na rad srca osim ako nemas hiatus herniu (najprostije receno kila na zelucu), ali meni su radili i sondu i snimali sve zivo, pa je nisu nasli. To ti je, najverovatnije to... Pozz
Cogito ergo doleo....