Pozdrav,
Već skoro 2 godine imam problema sa stomakom i probavom. Izgubio sam apetit skroz , mogao bih da ne jedem 2 dana ne bih osećao glad. Smršao sam 10 kila skoro. Onda šta god da pojedem naduva mi se stomak , nebitno od količine hrane da li pojeo malo ili puno,nekad toliko bude kao da sam trudan

. Stomak se naduva malo iznad pupka pa ide nadutost sve do kraja dole. Radio sam intoleranciju na gluten i nisam alergičan , radio sam kalprotektin u stolici i to je uredu, ostali nalazi krv, bubrezi,jetra,šećer ... su uredu isto. Pio sam Gastroperidon,GastroRegular, Flobian,Emaneru, Meteospasmyl i ništa ne pomaže. Izbacio sam hranu koja inače strava nadutost ali ništa. Kada ne jedem nešto vlaknasto, npr lan , ili povrće neko onda baš slabo ili nikako ne odem u wc, a inače idem , samo izgleda da se nikad ne isprazne creva dovoljno , ne znam kako to da popravim , možda to stvara problem ?(ali nekada i kada ne odem u wc nemam nadutost , a kada idem imam , baš čudno nešto ). Onda mi se često dešava da mi se stomak uvlači , odnosno trese ili vibrira ne znam kako bih opisao , to zna da se dešava često posle jela a nekada i ovako , nema pravila.Često imam i teže mokrenje a to sam pročitao ovde na forumu da može biti od nedovoljno ispražnjenih creva, je li to tačno?. Mislio sam da radim gastroskopiju. Ako neko zna šta da radim neka pomaže .