problemi sa stolicom
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 1:35 pm
problemi sa stolicom
Dali mi neko moze pomoci prije vec dvije godine imam problema sa stolicom,nemam stolice po 15 dana kad popijem čajeve onda imam strasne bolove...sve sam nalaze radio nista nemogu otkriti u cemu je problem...sve moguce lijekove sam pio i opet nista...sada sam poslat na gutanje sijalice a nemogu me primiti do kraja marta???pozz
Re: problemi sa stolicom
Чиме се храниш?
-
- Novi član
samo kuvanje i opet isto.prosle godine sam operisan kamenac u zuci.sada mi vise ni cajevi ne pomazuaa_aca napisao:Чиме се храниш?
Нешто ти је промакло. Можда количински мало једеш. Мада на 15 дана је стварно превише.
Пиј јогурта или још боље домаћи кефир. Узми капсуле Флонивина да ти регулишу цревну флору. Једи јабуке (две-три дневно) и вежбај трбушне мишиће не би ли активирали црева. Види у овом институту за неки чај против затвора: http://www.mocbilja.rs/
Пиј јогурта или још боље домаћи кефир. Узми капсуле Флонивина да ти регулишу цревну флору. Једи јабуке (две-три дневно) и вежбај трбушне мишиће не би ли активирали црева. Види у овом институту за неки чај против затвора: http://www.mocbilja.rs/
Заборавих да те питам: чиме се бавиш и колико воде пијеш дневно?
-
- Novi član
sve sam to pokusavao jabuke jedem stalno pijem cajeve domacu surtku sve moguce i nista opet....radnik sam....
Можда се много више знојиш него што уносиш течности.
Ako si radnik i dovoljno si u pokretu ,pravilno se hranis, pijes dosta tecnosti i nista ti to ne pomaze stvarno bi trebalo da proveris-snimis i debelo crevo izmedju ostalog.
Meni dosta pomazu ovsene ljuspice-musle kao i kompot od suvih sljiva.
Jesi li probao to?
I jos jedno--ne bih ti savetovao da stalno pijes cajeve tipa BEKUNIS jer oni dugorocno ulenjuju creva i pogorsavaju stanje na duge staze.
Da li ti je gastroenterolog pregledao debelo crevo uopste?
Meni dosta pomazu ovsene ljuspice-musle kao i kompot od suvih sljiva.
Jesi li probao to?
I jos jedno--ne bih ti savetovao da stalno pijes cajeve tipa BEKUNIS jer oni dugorocno ulenjuju creva i pogorsavaju stanje na duge staze.
Da li ti je gastroenterolog pregledao debelo crevo uopste?