problemi sa priraslicama posle operacije

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
buco nv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 17, 2009 8:50 am

problemi sa priraslicama posle operacije

Post od buco nv »

Otac mi je,, operisaoo,, prosirenje stomacne aorte ali zahvat nije moga biti uradjen zbog zakrcenja krvnih sudova prema nogama. Posle operacije ima problem sa varenjem,odnosno , nikako da pocne da prima hranu. Sve sto pojede povrati.Prvi put je jeo 2 dana nakon operacije ,ali je povracao celu noc i imao je nadimanje.Posle toga su mu ubacili sondu u zeludac i 4 dana nije jeo nista , alekari su mi rekli da je to relativno cest slucaj upostoperativnom postupku,pritom naglasavajuci da je imao veliki broj priraslica koje su im pravile problem pri hiruskom zahvatu. Danas je 14 dan posle operacije on i dalje pokusava da jede ali rezultati nikakvi ,odnosno sve sto pojede on posle 6-7 sati povrati.Doktori mi govore da se nesekiram ida oni brinu za njega , a ja sam od prijatelja saznao da cela ova hiruska situacija vodi u splet creva i moguce komplikacije. Hhteo bi da cujem vase misljenje i savet.
Odgovori