problemi posle pucanja cira i pijenja lekova

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: problemi posle pucanja cira i pijenja lekova

Post od aaaca »

Па хемоглобин са гвожђем нема неке везе у смислу количине у крви. Који препарат си пила?

А природне ствари су код нас толико уништене да се мора водити рачуна коме се и шта верује. А тек прича са сертификатима...
fisjaca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 05, 2018 11:49 am

Post od fisjaca »

Prvo sam pila Feroglobin a posle Referum i sa ove distance sam sigurna da mi je gvozdje nanelo vise stete nego koristi,medjutim vec mi je bolje kako pijem Natrol Acedophilus,mogu reci cak puno bolje.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Фероглобин је по тексту који сам прочитао на њиховом сајту веома добра ствар, чак изузетно добра. Одличан састав и количина састојака. Само су претерали када су написали да је свака гранулица посебно модификована тако да гвожђе ослобађа у различито време. Више им не верујем ни реч. А не верујем ни онима који за сваки свој производ имају посебан сајт.

А Реферум садржи огромну количину гвожђа што је веома лоше.

Наши произвођачи су некада били закон, али последњих двадесет година им више ништа не верујем у шта су ме уверили неким конкретним производима. А не верујем ни овлашћеним дистрибутерима непознатих произвођача због претакања вина, замене таблета и осталих превара.
Odgovori