Па хемоглобин са гвожђем нема неке везе у смислу количине у крви. Који препарат си пила?
А природне ствари су код нас толико уништене да се мора водити рачуна коме се и шта верује. А тек прича са сертификатима...
problemi posle pucanja cira i pijenja lekova
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 05, 2018 11:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: problemi posle pucanja cira i pijenja lekova
Prvo sam pila Feroglobin a posle Referum i sa ove distance sam sigurna da mi je gvozdje nanelo vise stete nego koristi,medjutim vec mi je bolje kako pijem Natrol Acedophilus,mogu reci cak puno bolje.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: problemi posle pucanja cira i pijenja lekova
Фероглобин је по тексту који сам прочитао на њиховом сајту веома добра ствар, чак изузетно добра. Одличан састав и количина састојака. Само су претерали када су написали да је свака гранулица посебно модификована тако да гвожђе ослобађа у различито време. Више им не верујем ни реч. А не верујем ни онима који за сваки свој производ имају посебан сајт.
А Реферум садржи огромну количину гвожђа што је веома лоше.
Наши произвођачи су некада били закон, али последњих двадесет година им више ништа не верујем у шта су ме уверили неким конкретним производима. А не верујем ни овлашћеним дистрибутерима непознатих произвођача због претакања вина, замене таблета и осталих превара.
А Реферум садржи огромну количину гвожђа што је веома лоше.
Наши произвођачи су некада били закон, али последњих двадесет година им више ништа не верујем у шта су ме уверили неким конкретним производима. А не верујем ни овлашћеним дистрибутерима непознатих произвођача због претакања вина, замене таблета и осталих превара.