Problemi posle operacije analne fisure.

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bataratko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 28, 2012 3:05 pm

Problemi posle operacije analne fisure.

Post od bataratko »

Operisao sam analnu fisuru na I Hiruskoj klinici u Beogradu kod doktorke Maje Pavlov koja je po meni izvrstan stručnjak a i izuzetna kao žena i smatram da je meni operaciju uradila besprekorno. Posle operacije oporavak je po meni malo spor. Javljaju mi se bolovi posle pražnjenja a kada puštam gasove imam osećaj kao da nešto klizi iz anusa. Često mokrim ali kao da ne mogu da ispraznim bešiku pa posle izvesmog vremena imam potrebu da mokrim ponovo. Što se same operacije tiče plašio sam se bez razloga ona nije teška niti zahtevna ako to izvode stručnjaci. U svakom slučaju vas molim ako je neko to operisao kao i ja da mi odgovori dali su ovi moji strahovi posle operacije bez razloga. Da to tako se i njima dogadjalo i da nemam razloga za brigu ili je nešto drugo. HVALA!!!
marymelissa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 15, 2013 9:48 am

Re: Problemi posle operacije analne fisure.

Post od marymelissa »

Ja nisam operisala, ali cu izgleda uskoro morati.
Pa koliko ti to dugo traje i sta su ti rekli koliko ce trajati oporavak? Mislim da na nekoliko dana moras da racunas. Jesu li jaki bolovi?
ivab10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 15, 2007 3:51 am

Re: Problemi posle operacije analne fisure.

Post od ivab10 »

Nepotreban je strah .
malo ce boleti par dana , bitno je odrzavanje higijene i kupke u mlakoj kamilici i jako blagom rastvoru hipermangana , naizmenicno ... vise puta u toku dana
Odgovori