imam jedan problem koji me godinama unazad muci.Naime,vec duze vreme(a u poslednjih godinu dana sve vise)javljaju mi se gornji gasovi ili narodki receno podrigivanja.Ali ne onakva prostacka i nevaspitana nego imam nagon da prosto nekim nagonom "izbacujem" vazduh kroz neko ajd nazovi shishtanje(nadam se da neko razume).Provalio sam i to da uopste nije vazno da li sam jeo ili pio nesta(naravno tu neracunam gazirana pica),da uopste nije bitno koje je doba dana(cak i ujutro odmah posle budjenja,mada retko veceram ali rekoh vec to nema veze)Nagon je vrlo slican kao kada popijete gazirano pice samo "nepecka"grlo.Radio sam analizu na helico pilory bakteriju i nalaz je uredan.Citam da je moguca kandida.Kako se radi analiza na kandidu(moze li iz krvi) ako je ona uopste.Ovih dana planiram da napokon uradim gastroskopiju.Na pregledu sam ranije bio i sve se svelo na to da lepo sazvacem hranu(a to sam uvek i radio).Ako neko nesta zna,neka pise.I izvinite ako sam opsiran
Pozzz
problemi sa gornjim gasovima
Re: problemi sa gornjim gasovima
To isto se i meni dogadja,stalno i nicim izazvano imam potrebu za povracanjem i izbacivanjem vazduha,bas kako si opisao.Dobila uput za hirurga,kao zuc je verovatno.Sta se sa tobom dalje desavalo,mene ovo sve bas umara,svi ti lekari ...uh...