Problem sa stomakom

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Jox13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2017 4:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Problem sa stomakom

Post od Jox13 »

Pozdrav svima. Moj problem se pojavio pre tačno dva meseca. Posle najstesnijeg perioda u životu i teške anksioznosti počeli su stomačni problemi. Počelo je sa jakim grčevima koji su trajali dva dana i prestali, nakon toga je usledio proliv koji sam zalečio dijetom i probioticima. Međutim, proliv se ubrzo vratio. Prolivi traju od tada, javljaja se bar jednom nedeljno a nakon toga stolica bude tvrda, normalna kao i do sada sto je bila. Prolivi se javljaju obično ujutru a nekad i odmah nakon proliva ponovo idem i stolica bude tvrda. Često to i nije proliv nego kašasta stolica. Stomak mi stalno nešto pretače. Uz sve to, izgubio sam 4-5 kilograma za dva meseca. Radio krvnu sliku, sve u redu osim ALT jetre koji su blago uvećani, kao i limfociti koji su malo preko granice. Radio ultra zvuk abdomena i sve je u redu. Napominjem da sam zadnjih četri meseca pod ogromnim stresom, a ovo što mi se dešava mi samo pogoršava situaciju. Molim za savet. P.S. Imam 25 godina, nisam do sada imao nekih većih zdravstvenih problema.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Problem sa stomakom

Post od aaaca »

Мислим да ти је за почетак најбоље да користиш терапију белим луком. Ако те занима пиши јер већина ликова постави питање и више никада се не врати на форум...
Odgovori