Problem sa stomakom i stolicom..

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
crixus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 01, 2011 9:15 pm

Problem sa stomakom i stolicom..

Post od crixus »

Pozdrav,

Pre svega, zelim da kazem da imam 23 godine i nikada nisam imao ovakav problem, pa cu mozda malo cudno objasniti.

Vec 4-5 dana imam problema sa stomakom i stolicom. Znaci bukvalno kako nesto pojedem idem u wc. Cak i kad pojedem par dvopeka i popijem caj, ja moram u wc.
Ne boli me stomak uopste, nego na svakih 30ak minuta pojavi se neki bol, ali imam osecaj da je vise kao da mi se grci stomak nego sto me boli. Traje 15-30 sekundi, i onda normalno sve. Stolica je delimicno tvrda i delimicno tecna, mada juce i danas je tecna, svetlo braon boje.
Pijem redovno caj od kicice, ali izgleda da ne pomaze, danas sam probao i supenu kasiku kafe pomesane sa malo secera, to pojeo, i odmah nakon 5 minuta otisao u wc, i bukvalno da izvinete kada sam zavrsio nuzdu video zrnca secera u stolici.

Nadam se da ce neko da mi da savet, ja iskreno mislim da sam malo "prehladio stomak" jer cesto spavam samo u donjem vesu, a sa otvorenim prozorom. Ali opet ne znam sta da radim.

Srdacan pozdrav
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Problem sa stomakom i stolicom..

Post od vasa »

probaj jesti crnu cokoladu,
a zasto ne bi otisao kod lekara -ti ces jos docekati nesto gore ako ne ides kod lekara.
SASVIM JE MOGUCE DA JE OD PREHLADE AL IPAK DOKTOR JE NAJMERODAVNIJ I NEMOJ DUGO CEKATIIII
crixus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 01, 2011 9:15 pm

Re: Problem sa stomakom i stolicom..

Post od crixus »

Bio sam kod doktorke, zena mi je rekla da lepo uzmem i da se najedem ko covek. Da sam se izgladneo (to nisam skapirao na koju foru), i to sto non-stop mi se grci stomak i sto moram stalno u wc (iako nemam sta da izbacim), to je zato sto mi je stomak prazan.
Rekla mi je da jedem normalno, ali da par dana izbegavam mlecne proizvode u vecim kolicinama, da vodu uglavnom uzimam iz supica. Kad sam dosao kuci najeo sam se ko covek (malo suvlje hrane) i sad mi je vec bolje.
Rekla mi je da uzimam jos 7 dana probiotik, on je u apoteci oko 440RSD,
i moram da uradim krvnu sliku, zajedno sa uzorkom urina.

POzdrav
Odgovori