Poz imam 13 godina, ovaj problem mi se desio prvi put pre pola godine.
Pre pola godine vrsio sam nuzdu tanko, nekad proliv nekad tanko, medjutim posle 2 nedelje sve mi se vratilo u normalu i redovno je sve bilo opet. Sada pre 2 nedelje mi se isto to desilo i sve se stabilizavalo a posle 1 nedelje opet isto. Molim vas savetujte mi sta da radim.
P.S: Danas sam ustao u 6 ujutru imao sam bolove u crevima/stomaku i kada sam otisao vrsiti nuzdu bilo je jako puno proliva.
I da vam kazem ne treniran nikakav sport, bas ni ne trcim, sedim za kompom najvise, izlazim napolje ali ne trcim uopste skoro i ne umaram se.
Hvala unapred!!
Problem sa stolicom
Re: Problem sa stolicom
moja preporuka da se ipak javis lekaru--zasto ne kazes roditeljima prvo pa da odes kod lekara-
i trebalo bi da se sto vise kreces ako se vec ne bavis nekim sportom izbegavaj dugo sedenje za kompjuterom..
i trebalo bi da se sto vise kreces ako se vec ne bavis nekim sportom izbegavaj dugo sedenje za kompjuterom..
Re: Problem sa stolicom
Ako nema krvi to bi mogli biti tipicni simptomi IBS-a. (sindrom nervoznog creva), sto nije nista strasno.
Ali svakako da bi trebalo da odes kod lekara, reci roditeljima i neka te odvedu, da bi mogao da ti tacno kaze i da da pravu terapiju ako treba.
Ali svakako da bi trebalo da odes kod lekara, reci roditeljima i neka te odvedu, da bi mogao da ti tacno kaze i da da pravu terapiju ako treba.