problem sa mucninom i svetlom stolicom
problem sa mucninom i svetlom stolicom
pre 2 dana mi se pojavila mucnina, i bol u stomaku, nema povracanja samo znaci mucnina i potreba za podrigivanjem, juce sam imao retku stolicu normalne boje, a danas takodje retku ali dosta svetle boje, onako svetlo, svetlo smedje.. imam i gubitak apetita, i u stomaku mi onako krcka kako da kazem... i ne mogu da jedem... krv sam vadio pre 5 nedelja i bilo je sve ok, pa me interesuje da li bi ponovo trebalo da vadim jer me brine ova svetla stolica ili je ovo mozda samo neki obicni virus? hvala unapred
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: problem sa mucninom i svetlom stolicom
Moze biti da je virus,ali moguce je da imas,da ti se aktivirala Candida.Ona daje te sve tegobe.
Cim je svetla stolica i imas mucnine,u pitanju je reakcija jetre i zuci.
Obavezno,ako se tegobe nastave,daj stolicu na Candidu i uzimaj probiotike jednom dnevno.
Jel si skoro uzimao neke antibiotike? Jedes li mnogo slatko,kiselo,testa?
Imas li jos neke tegobe?
Ako te interesuju simptomi Candide,procitaj temu o njoj.
Pozdrav!
Cim je svetla stolica i imas mucnine,u pitanju je reakcija jetre i zuci.
Obavezno,ako se tegobe nastave,daj stolicu na Candidu i uzimaj probiotike jednom dnevno.
Jel si skoro uzimao neke antibiotike? Jedes li mnogo slatko,kiselo,testa?
Imas li jos neke tegobe?
Ako te interesuju simptomi Candide,procitaj temu o njoj.
Pozdrav!
uzimao sam pre mesec dana antibiotik, zbog upale sinusa koji mi je bio preporucen... nemam druge tegobe, danas sam otisao kod lekara koji me je onako da kazem pogledao na brzinu i rekao nije nista, pojeo si nesto, a ja sam opet imao danas tu svetlu stolicu kao, zuckasta, oker boja.. da, i dali su mi sistem kao dehridrirao sam i to.. pitao sam da l treba da uradim neke nalaze i on kao ne treba, msm malo me je olako otkacio a ja sam procitao za tu setlu stolicu da je simptom hepatitisa pa sam se malo zabrinuo... haos kod nasih lekara definitivno...
evo ponovo se javljam sa danasnjim analizama krvi, koje sam uradio na svoju ruku... privatno... ovako, muzcnina mi se dosta smanjila, apetit povratio ne 100% ali bolje, jedino je ta stolica i dalje bledo zuta...
sto se tice analiza transaminaze i sve sve je ok jedino je direktni bilirubin povecan al vrlo malo normalno je 5 a meni je 5.4
ukupni je 12 od 17 znaci i on ok...
da li taj direktan ukazuje na nesto ili sam miran?
sto se tice analiza transaminaze i sve sve je ok jedino je direktni bilirubin povecan al vrlo malo normalno je 5 a meni je 5.4
Da li si uradilo ALT,AST,GGT?
Procitaj privatnu poruku koju sam ti napisao !lik 86 napisao:evo ponovo se javljam sa danasnjim analizama krvi, koje sam uradio na svoju ruku... privatno... ovako, muzcnina mi se dosta smanjila, apetit povratio ne 100% ali bolje, jedino je ta stolica i dalje bledo zuta...
da uradio sam alt ast i ggt i sve to, ok je u granicama normale, samo taj direktni bilirubin povecan za eto 0.4
Opustenolik 86 napisao:da uradio sam alt ast i ggt i sve to, ok je u granicama normale, samo taj direktni bilirubin povecan za eto 0.4