Pozdrav svima!
Moj prebloem javio se danas. Mozda ovo inace ne bi izazvalo toliku frku da se ovaj sitni problem nije do sada resio. Imam probleme sa gasovima u stomaku. Ovo mozda i ne bi bilo toliko retko, ali ja imam drugacije stanje. Naime, nemogu da ispustam gasove. Hehe... stvarno jeste cudno ali tako je. GAsovi mi se zadrzavaju u stomaku i izazivaju teske bolove. Stolica mi je retka i vrlo cesto imam potrebu da idem do wc-a. Problem se javlja na momente. Stvarno je neprijatno i tesko. E sad. Ja sam relativno skoro imao povredu sa kolenom. To ne bi trebalo da ima ikakve veze sa ovom temom ali mozda je to izvor problema. Uzimam neke antibiotike koji bi trebalo da ubrzaju taj proces. Nedavno sam isao u klinicki centar kako bi mi se izvadila krv iz kolena i tada mi je pripisan jos jedna antibiotik. Sada, svakog dana uzimam po 4 vrste antibiotika i pitam se da li ovo dovodi do mog problema.
Nadam se da neko od vas zna sta mi se desavajer me ovaj stomak ubija!
Problem sa gasovima u stomaku :(
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 8:14 am
Re: Problem sa gasovima u stomaku :(
U naredni obrok dodaj malo kima, on je dobar za izbacivanje gasova.
Najverovatnije je zbog antibiotika-odmah se pozali tvom doktoru koji ti prepisuje toliko antibiotika.
Четири врсте антибиотика?! Па шта си добио? Колеру, тифус, лајмску болест и шта још истовремено?