imam 24 godine i presavijenu zucnu kesu. ponekad mi se javi bol (probadanje) u desnom delu ispod rebara i pocinje da bude sve ucestaliji.
kako se mogu smanjiti bolovi?
ima li nekih posledica? internista mi je nagovestio da se komplikacije mogu javiti tokom trudnoce.
presavijena zucna kesa
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 17, 2012 1:25 am
Re: presavijena zucna kesa
Ja imam bolove takodje ispod desnog rebra, i ispod rebra na ledjima takodje.Bolovi su mi u desnom delu ali ne u predelu slepog creva.Imam bolove vec 9meseci i nista mi nisu pronasli.Radila sma UZ vise puta, isla kod urologa,neurologa,hirurga,ginekologa...Pa me zanima kako su tebi otkrili da je u pitanju zucna kesa?Mozes li da mi opises tacno kakav bol osecas?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 24, 2020 8:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Presavijenu žučnu kesu će videti Ultrazvučnim predelom abdomena.
A kako da se reši, to bi i mene zanimalo.
Trenutno pokušavam sa žitom, prvi dan, extremno sam gladan, ali cu danas izgurati, za dalje nz..
A kako da se reši, to bi i mene zanimalo.
Trenutno pokušavam sa žitom, prvi dan, extremno sam gladan, ali cu danas izgurati, za dalje nz..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Нисам сигуран али мислим да би то могао да реши неки "костоломац" који се разуме у мека ткива. Био сам присутан када је намештан желудац али за остало не знам.
-
- Novi član
Iskreno, i meni je palo na pamet nekom alternativom, tipa vakumskog namestanja zeluca, pa valjda postoji nacim i za žučnu kesu.
Ako rešim problem u skorije vreme, javljam šta i kako sam postigao. Pozdrav.
Ako rešim problem u skorije vreme, javljam šta i kako sam postigao. Pozdrav.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Радо бих ти препоручио човека који је на моје очи намештао желудац једној мени блиској особи али на моју велику жалост одустао је од живота.
-
- Novi član
Ima u Staroj Pazovi jedna žena, bavi se tim stvarima, radi sa sinom, čuo sam da su odlični.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Иди па јави како је било. А и мени преко приватне поруке или емаила пошаљи неки њихов контакт јер се никад не зна када ће затребати.