PREOSJETLJIVOST ANALNOG OTVORA

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
*ada
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 12:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

PREOSJETLJIVOST ANALNOG OTVORA

Post od *ada »

IMAM PROBLEM KOJI TRAJE VEC MJESECIMA,A TO JE PECKANJE I SVRAB U PREDJELU ANALNOG OTVORA(VISE PECKANJE). TAJ DIO MI JE NEKAKO PREOSJETLJIV.NEMAM KRVARENJA.MOLIM VAS AKO NEKO ZNA STA BI TO MOGLO DA BUDE NEK MI ODGOVORI?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Hemoroidi!
Bakterijska infekcija!
Gljivice!
Hrana koju jedete! Zachini!

Ako cete biti mirniji otidite na pregled, nije neprijatan i kratko traje i reshite se toga!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
*ada
Novi član
Novi član

Post od *ada »

MISLIM DA NISU HEMOROIDI,JER SAM CITALA O NJIMA I NISU BAS ISTI SIMPTOMI.A U ZADNJE VRJEME VODIM RACUNA O ISHRANI TAKO DA MOGU BIT GLJIVICE ILI BAKTERIJSKA INFEKCIJA.ZANIMA ME DALI SE TO MOZE UTVRDIT AKO DAM NALAZE? SAMO DA NE IDEM NA PREGLED.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Ne razumem shta ste pitali?? Kakve nalaze da date i kome??

I kakav pregled vi mislite da je to?? :o
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

na pregled morate otici, a veoma je moguce da su tegobe posledica neuroze.
prvo kod interniste-gastroenterologa
*ada
Novi član
Novi član

Post od *ada »

MISLILA SAM NA NALAZE KRV,URIN. STOLICA ,NE BIH HTJELA BAS PREGLED DEBELOG CRIJEVA,ANALNOG OTVORA ILI NESTO SLICNO(NEPRIJATNO). ZATO PITAM MOZE LI SE POMOCU NALAZA UTVRDITI IMAM LI TE BAKTERIJE , GLJIVICE IL NESTO TRECE.DA ZNAM UNAPRIJED GDJE CE ME DOKTOR UPUTIT KAD DODJEM,DALI DA DAM NALAZE ILI NA PREGLED ODMAH? KAKO UOPSTE IZGLEDA TAJ PREGLED KOD INTERNISTE-GASTROENTEROLOGA ZNATE LI?...IMAM I NEUROZE PO MALO,AL NIJE STRASNO. HVALA ZA ODGOVORE :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Pa eto ne znate ni kako izgleda pregled a panichite bez potrebe!

KRVNU SLIKU U SVAKOM SLUCHAJU URADITE, NA SVAKIH 6 MESECI, ZBOG SEBE, NEVEZANO ZA OVU TEGOBU, A PREGLED JE NISHTA MANJE NEPRIJATAN OD PREGLEDA GRLA. MOZDA NISAM OBJEKTIVNA, ALI TO JE MOJE MISHLJENJE!
Nije u pitanju kolposkopija niti nishta neprijatno, ako za to bude razloga i potrebe bicete pripremljeni, u pitanju je samo fizichki pregled, uz eventualnu palpaciju!

Ono shto vi treba da uradite je da se obratite doktoru opshte prakse, da mu objasnite simptome i da vas uputi dalje!
*ada
Novi član
Novi član

Post od *ada »

DOBRO TAKO CU I URADIT,DO SAD SAM CEKALA MISLILA PROCI CE AL IZGLEDA NISTA BEZ DOKTORA . HVALA VAM! POZDRAV!
Odgovori