PREOSJETLJIVOST ANALNOG OTVORA
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 12:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
PREOSJETLJIVOST ANALNOG OTVORA
IMAM PROBLEM KOJI TRAJE VEC MJESECIMA,A TO JE PECKANJE I SVRAB U PREDJELU ANALNOG OTVORA(VISE PECKANJE). TAJ DIO MI JE NEKAKO PREOSJETLJIV.NEMAM KRVARENJA.MOLIM VAS AKO NEKO ZNA STA BI TO MOGLO DA BUDE NEK MI ODGOVORI?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Hemoroidi!
Bakterijska infekcija!
Gljivice!
Hrana koju jedete! Zachini!
Ako cete biti mirniji otidite na pregled, nije neprijatan i kratko traje i reshite se toga!
Bakterijska infekcija!
Gljivice!
Hrana koju jedete! Zachini!
Ako cete biti mirniji otidite na pregled, nije neprijatan i kratko traje i reshite se toga!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 12:02 pm
MISLILA SAM NA NALAZE KRV,URIN. STOLICA ,NE BIH HTJELA BAS PREGLED DEBELOG CRIJEVA,ANALNOG OTVORA ILI NESTO SLICNO(NEPRIJATNO). ZATO PITAM MOZE LI SE POMOCU NALAZA UTVRDITI IMAM LI TE BAKTERIJE , GLJIVICE IL NESTO TRECE.DA ZNAM UNAPRIJED GDJE CE ME DOKTOR UPUTIT KAD DODJEM,DALI DA DAM NALAZE ILI NA PREGLED ODMAH? KAKO UOPSTE IZGLEDA TAJ PREGLED KOD INTERNISTE-GASTROENTEROLOGA ZNATE LI?...IMAM I NEUROZE PO MALO,AL NIJE STRASNO. HVALA ZA ODGOVORE 

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Pa eto ne znate ni kako izgleda pregled a panichite bez potrebe!
KRVNU SLIKU U SVAKOM SLUCHAJU URADITE, NA SVAKIH 6 MESECI, ZBOG SEBE, NEVEZANO ZA OVU TEGOBU, A PREGLED JE NISHTA MANJE NEPRIJATAN OD PREGLEDA GRLA. MOZDA NISAM OBJEKTIVNA, ALI TO JE MOJE MISHLJENJE!
Nije u pitanju kolposkopija niti nishta neprijatno, ako za to bude razloga i potrebe bicete pripremljeni, u pitanju je samo fizichki pregled, uz eventualnu palpaciju!
Ono shto vi treba da uradite je da se obratite doktoru opshte prakse, da mu objasnite simptome i da vas uputi dalje!
KRVNU SLIKU U SVAKOM SLUCHAJU URADITE, NA SVAKIH 6 MESECI, ZBOG SEBE, NEVEZANO ZA OVU TEGOBU, A PREGLED JE NISHTA MANJE NEPRIJATAN OD PREGLEDA GRLA. MOZDA NISAM OBJEKTIVNA, ALI TO JE MOJE MISHLJENJE!
Nije u pitanju kolposkopija niti nishta neprijatno, ako za to bude razloga i potrebe bicete pripremljeni, u pitanju je samo fizichki pregled, uz eventualnu palpaciju!
Ono shto vi treba da uradite je da se obratite doktoru opshte prakse, da mu objasnite simptome i da vas uputi dalje!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.