Povremeni grcevi u stomaku i gasovi

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dax82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 10, 2011 11:07 pm

Povremeni grcevi u stomaku i gasovi

Post od dax82 »

postovanje imam vec 10 dana povremene grceve u stomaku i gasove pio sam meteospazmil malo mi je lakse ali kad jedem onda imam gasove cim ispustim gasove smanje se grcevi onda krenu opet i tako krvna slika je u redu kolonoskopija radjena pre 5 godina nalaz cisti uredan bez promena ikakvih plasim se malo sta moze biti malo sam nervozniji u poslednje vreme to je sve krenulo od jedno mesec dana nervoze koja me i dalje prati ali manje hvala svima na odgovoru
bole90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2017 12:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Povremeni grcevi u stomaku i gasovi

Post od bole90 »

Sigurno zbog nervoze, i ja imam slične manifestacije kad sam pod stresom, kreću gasovi, jako podrigivanje, kad god sam pod stresom ili na nekom mestu koje mi stvara nelagodnost, ali svakako idi na pregled kod gastroenterologa. Kakva ti je stolica?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Povremeni grcevi u stomaku i gasovi

Post od aaaca »

Сигурно је у питању дисбаланс бактерија у цревима. Препоручио бих ти пробиотик као што су Мултилак и Натрол Ацидофилус. Наравно и домаћи кефир би био веома пожељан.
Odgovori