Potrebna preporuka gastroenterologa

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Potrebna preporuka gastroenterologa

Post od fedja »

pozdrav svima,

naime, nakon problema sa stomakom (povisena kiselina, hronichna presosetljivost na neke namirnice (mleko i mlechne proizvode)) odluchio sam da zakazhem pregled kod gastroenterologa na VMA ili KBC Bez Kosa...

e sad, da ne bih igrao lutriju sa lekarima , da li neko moze da mi preporuci dobrog lekara sa iskustvom iz jedne od ove dve institucije?

hvala puno

p.s. da li je potrebno da uradim neke testove pre pregleda kako bih otisao dobro pripremljen na pregled, i da li na nesto treba posebno da obratim paznju (da li smem da jedem pre pregleda, u slucaju da treba da radim neke specijalne preglede kod lekara, itd)? svaki savet je dobrodosao....
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zmaj76 »

Ne živim u Bg-u pa ti ne mogu preporučiti gastroen.ali ipak mislim da treba prvo da odeš kod interniste,on će ti već reći šta sve treba od analiza da se uradi , pa sa svim tim analizama kod gastro...osim ako ne ideš privatno,ali ipak mislim da je bolje prvo analize,pa onda pregled gastroen.
ja to bar iz iskustva,prvo uput od lekara opšte prakse za internistu,pa internista da uput za laborator.analize jer kod gastren.ne možeš tek tako,bar ja tako mislim,poučena mojim iskustvom.
Da,iako ne živim tu,meni je na forumu preporučen pregled na Vma...
pozzz
Mladenk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 28, 2008 11:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Mladenk »

Iz ličnog pozitivnog iskustva preporučujem dr Dodera na VMA
Odgovori