Pre dve nedelje mi je operisano laparoskopski slepo crevo koje je puklo i jedna trećina je bila rasuta. Rane su normalno zarasle ali nakon otpusta iz bolnice pre nedelju dana mi se bojavio bol nadkarlično sa leve strane i to samo prilikom disanja. U početku je bilo samo prilikom dubljeg disanja a kasnije prilikom plitkih udaha. Pre dva dana bol sa leve strane je prešao na desnu i intenzivirao se. Imam temperaturu već danima od 37 do 37.5
Bila sam u bolnici na pregledu pre 5 dana gde su mi proverili stomak i krv i rekli da je sve u redu. Leukociti i CRP su mi u redu.
Trenutno imam skoro pa nesnosne bolove prilikom disanja na desnoj strani grudnog koša i bol ide do ključne kosti. Često imam nagon za podrigivanjem i tada osećam najjači bol.
Da li neko ima ideju šta bi mogao da bude uzrok ovog bola?
Hvala unapred
Postoperativni bolovi laparoskopske operacije slepog creva
Re: Postoperativni bolovi laparoskopske operacije slepog creva
cula sam da je to cesto tako poslje laparoskopije zbog ulaska vazduha, ali nisam sigurna tako da bi mozda ipak trebala ponovo otici doktoru.
U svakom slucaju se nadam da ce ti bolovi ubrzo proci.
U svakom slucaju se nadam da ce ti bolovi ubrzo proci.
Re: Postoperativni bolovi laparoskopske operacije slepog creva
ja sam u februaru operiso dva bruha na levoj strani i masno tkivo,i isto sam imao temperaturu oko 37.5 i proslo je nakon jedno sedam dana
i sad imam bolove ne tolike kao sto sam imo ali me boli kad je kisa najvise
mislim da ce i tebi to proci,mora da boli
porezes se na mali prst i boli mesec dana a kamoli nas iseku
pozzz
i sad imam bolove ne tolike kao sto sam imo ali me boli kad je kisa najvise
mislim da ce i tebi to proci,mora da boli
porezes se na mali prst i boli mesec dana a kamoli nas iseku
pozzz