Postoperativni bolovi laparoskopske operacije slepog creva

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
MarijaSLO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 08, 2013 7:28 pm

Postoperativni bolovi laparoskopske operacije slepog creva

Post od MarijaSLO »

Pre dve nedelje mi je operisano laparoskopski slepo crevo koje je puklo i jedna trećina je bila rasuta. Rane su normalno zarasle ali nakon otpusta iz bolnice pre nedelju dana mi se bojavio bol nadkarlično sa leve strane i to samo prilikom disanja. U početku je bilo samo prilikom dubljeg disanja a kasnije prilikom plitkih udaha. Pre dva dana bol sa leve strane je prešao na desnu i intenzivirao se. Imam temperaturu već danima od 37 do 37.5

Bila sam u bolnici na pregledu pre 5 dana gde su mi proverili stomak i krv i rekli da je sve u redu. Leukociti i CRP su mi u redu.

Trenutno imam skoro pa nesnosne bolove prilikom disanja na desnoj strani grudnog koša i bol ide do ključne kosti. Često imam nagon za podrigivanjem i tada osećam najjači bol.

Da li neko ima ideju šta bi mogao da bude uzrok ovog bola?

Hvala unapred
red eye
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2013 9:18 pm

Re: Postoperativni bolovi laparoskopske operacije slepog creva

Post od red eye »

cula sam da je to cesto tako poslje laparoskopije zbog ulaska vazduha, ali nisam sigurna tako da bi mozda ipak trebala ponovo otici doktoru.
U svakom slucaju se nadam da ce ti bolovi ubrzo proci.
cile joca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 05, 2012 7:26 pm

Re: Postoperativni bolovi laparoskopske operacije slepog creva

Post od cile joca »

ja sam u februaru operiso dva bruha na levoj strani i masno tkivo,i isto sam imao temperaturu oko 37.5 i proslo je nakon jedno sedam dana
i sad imam bolove ne tolike kao sto sam imo ali me boli kad je kisa najvise
mislim da ce i tebi to proci,mora da boli
porezes se na mali prst i boli mesec dana a kamoli nas iseku
pozzz
Odgovori