Pomoc:zapaljenje zeluca i dvanestopalacnog.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 25, 2007 1:04 pm
Pomoc:zapaljenje zeluca i dvanestopalacnog.
Pre 20tak dana pojavila mi se neka neverovatna trema koja je neprestano trajala pracena panikom i otezanim disanjem.Gastroskopijom mi je pronadjeno zapaljenje zeluca i dvanestopalacnog.Pijem omeprol skoro mesec dana ali mi se i dalje javlja neka panika.
-
- Novi član
Zelucani problemi isti kod mene ali i trema kada izadem van prema tome dobro dosli medu panicare i fobicare!
Niste sami!
To sto imate problema sa stolicom recite lekaru i posmatrajte da li je crna.
Nisam lekar ali ako se desi da bude boja kafe nije dobro jer se moze desiti da pored svega imate cir i da pukne.
Ja koristim Losec i puno mi je bolje(da kucnem u drvo).
Pazite na ishranu.....govorim iz iskustva jer naprimer i ako mi je bolje posle jedne narandze veliki problemi.Znaci izbacila sam SVE gazirano,sve vocne sokove(pijem vodu),nista ljuto,nista kiselo(a to jako volim)mislim razne salate i nikako ne legnem odma posle rucka.Pazeci na ishranu osetim olaksanje.Vi najbolje znate sta vam odgovara,a sta ne!
Kada meni nesto zasmeta izbacim POTPUNO iz ishrane.Naranzde jako volim i grejfrut,ali nesmem jedino mo jabuke odgovaraju.Prije par dana sam prekrsila i namerno pojela SAMO JEDAN mango(ne znam znate li sta je)i CITAVU noc mi nije bilo dobro,JAKO ME PEKO ZELUDAC i veliku kiselinu sam imala.
Nadam se da ce vam biti bolje!
Sretno
p.s.
panika je i kod mene ali mislim da to nema veze sa nasim problemima!
Uostalom ko zna?
Niste sami!
To sto imate problema sa stolicom recite lekaru i posmatrajte da li je crna.
Nisam lekar ali ako se desi da bude boja kafe nije dobro jer se moze desiti da pored svega imate cir i da pukne.
Ja koristim Losec i puno mi je bolje(da kucnem u drvo).
Pazite na ishranu.....govorim iz iskustva jer naprimer i ako mi je bolje posle jedne narandze veliki problemi.Znaci izbacila sam SVE gazirano,sve vocne sokove(pijem vodu),nista ljuto,nista kiselo(a to jako volim)mislim razne salate i nikako ne legnem odma posle rucka.Pazeci na ishranu osetim olaksanje.Vi najbolje znate sta vam odgovara,a sta ne!
Kada meni nesto zasmeta izbacim POTPUNO iz ishrane.Naranzde jako volim i grejfrut,ali nesmem jedino mo jabuke odgovaraju.Prije par dana sam prekrsila i namerno pojela SAMO JEDAN mango(ne znam znate li sta je)i CITAVU noc mi nije bilo dobro,JAKO ME PEKO ZELUDAC i veliku kiselinu sam imala.
Nadam se da ce vam biti bolje!
Sretno
p.s.
panika je i kod mene ali mislim da to nema veze sa nasim problemima!
Uostalom ko zna?
-
- Novi član