pomoc

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
cecca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 7:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

pomoc

Post od cecca »

Postovani molim pomoc,dva meseca imam mucnine najteze su nocu jer me bude,kostantne sam,boli me kod pupka s desne strane,i na ledjima u visini bubrega opet s desne.
Stolicu nemam svaki dan,nikad i nisam,posto pijem gvodzdje stolica je crna pa ne mogu da provalim ima li krvi.Bila sam kod gastroenterologa i konstatovao mi je gastritis ostecenje sluznice i pocetak upale dvanestopalacnog,dao je nexium i motilium,posle mesec dana terapije meni je i dalje nemoguce,mucnina non stop,knedla u grlu.pomozite molim da nije nesto opasno.Inace gastritis i ostalo mi je utvrdio gastroskopijom.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Moj ti je savet da opet odes kod lekara. Ako nisi zadovoljna sa prethodnim potrazi jos jedno misljenje. Ja sam promenila par gastroenterologa (prvi uopste nije ni video da imam Krona a radio je kolonoskopiju), dok nisam stigla do prave dijagnoze (doduse za sada sam jos bez terapije koja bi u mom slucaju delovala).
Mi ovako sa foruma tesko da mozemo da ti damo dijagnozu i terapiju koja bi bila uspesna
eniizzabata
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 10:52 pm

Post od eniizzabata »

odakle potice anemija zbog koje pijes gvožđe? -poslusaj Deu a poseti i gi
nekologa ( nekad je bol refleksne prirode) kakve su analize krvi ?pozdrav
Odgovori