Pomoc!!!???

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
posejdonBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 14, 2007 9:24 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Pomoc!!!???

Post od posejdonBG »

Ovako imao sam pre skoro pola godine gorusicu i podrigivanje,otisao sam kod lekara i nadjena mi je Helikobakter Pilory,dobio sam odgovarajucu terapiju antibiotika i reduktora kiseline,nakon prestanka antibiotika,nastavljena je jos 15 dana terapija sa lekovima za redukciju kiseline,po prestanku lekova i dalje sam imao pdrigivanje i gorusicu u manjem obliku,proslo je mesec dana,gde se malo sta menjalo a zatim sam uzeo jos jednu terapiju sa antibioticima ali drugim takodje u trajanju 12 dana,e posle te terapije takodje me je pratila gorusca ali povremeno u dosta manjem obliku,podrigivanje je ostalo,a zatim se i to smanjilo i skroz nestalo,testirao sam se skoro na urea izdsijanom testu u Klinickom Centru,rezultati su pokazali da navodno nemam H. Pilory.
Sustina price je u tome sto posle prestanka tih antibiotika primetio sam da su mi creva usporenija teze varim hranu i desava mi se ponekad da imam posle brisanja anusa zuckastu providnu sluz ali ne svaki put,i nekad povremeno blago boluckanje oko pupka i sa strane i leve i desne!
Nosio sam stolicu u laboratoriju 3 dana uzastopce posle jutarnje nuzde i rezultati su Candida nije nadjena,Korpokulturom nisu nadjene crevne patogene bakterije!
Molim vas za pomoc osecam da sam bolje ali ovaj period oporavka traje vec 2 i nesto meseca posle poslednje terapije,molio bih za pomoc savet.
Pozz
Kluzo
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ovakve tegopbe kod svojih pacijenata pokusavam napre da lecim probiotskim kapsulama, jer antibiotici u eradikaciji Helicobactersa mogu da poremete i odnos normalne crevne flore.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
posejdonBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 14, 2007 9:24 am
Kontakt:

Post od posejdonBG »

Hvala doktore pokusacu da nadjem u apoteci!
Kluzo
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am

Post od Jesen stize dunjo moja »

http://www.ivancic.com/proizvodi/probiotic/

Probiotic kapsule

Ne znam da li Linex ima isto/povoljno dejstvo na regulaciju crevne mikroflore...
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am

Post od Jesen stize dunjo moja »

Pardon, ovo je originalno pakovanje Probiotic kapsula:

http://www.ivancic.co.yu/proizvodi/details.aspx?ID=45
Odgovori