Ovako imao sam pre skoro pola godine gorusicu i podrigivanje,otisao sam kod lekara i nadjena mi je Helikobakter Pilory,dobio sam odgovarajucu terapiju antibiotika i reduktora kiseline,nakon prestanka antibiotika,nastavljena je jos 15 dana terapija sa lekovima za redukciju kiseline,po prestanku lekova i dalje sam imao pdrigivanje i gorusicu u manjem obliku,proslo je mesec dana,gde se malo sta menjalo a zatim sam uzeo jos jednu terapiju sa antibioticima ali drugim takodje u trajanju 12 dana,e posle te terapije takodje me je pratila gorusca ali povremeno u dosta manjem obliku,podrigivanje je ostalo,a zatim se i to smanjilo i skroz nestalo,testirao sam se skoro na urea izdsijanom testu u Klinickom Centru,rezultati su pokazali da navodno nemam H. Pilory.
Sustina price je u tome sto posle prestanka tih antibiotika primetio sam da su mi creva usporenija teze varim hranu i desava mi se ponekad da imam posle brisanja anusa zuckastu providnu sluz ali ne svaki put,i nekad povremeno blago boluckanje oko pupka i sa strane i leve i desne!
Nosio sam stolicu u laboratoriju 3 dana uzastopce posle jutarnje nuzde i rezultati su Candida nije nadjena,Korpokulturom nisu nadjene crevne patogene bakterije!
Molim vas za pomoc osecam da sam bolje ali ovaj period oporavka traje vec 2 i nesto meseca posle poslednje terapije,molio bih za pomoc savet.
Pozz
Pomoc!!!???
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 14, 2007 9:24 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pomoc!!!???
Kluzo
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Nisam dr,ali mi se cini da si ti popio dosta jakih lekova i da ti se malo poremetila flora od svega toga.Treba vremena da prodje dok se sve vrati u normalu.
Samo mi nije jasno kako su ti nasli Helico prvi put,a testiranje posle terapije treba raditi posle 6 meseci od popijene poslednje tablete,a ako ti sad pokazuje da je nemas,mozda je nisi ni imao...
Volela bih da malo razjasnimo...
Samo mi nije jasno kako su ti nasli Helico prvi put,a testiranje posle terapije treba raditi posle 6 meseci od popijene poslednje tablete,a ako ti sad pokazuje da je nemas,mozda je nisi ni imao...
Volela bih da malo razjasnimo...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 14, 2007 9:24 am
- Kontakt:
Putem krvi!
Pa mi je receno da popijem jednu terapiju i sledece testiranje na nju za 6 meseci,a posle te prve terapije dok sam pio lekove osecao sam znatno poboljsanje kako fizicki tako i psihicki jer sam bio u nekim danima bas rastrojen!Posle te zavrsene prve terapije opet su poceli da se vracaju simptomi a ja neobavesten da ta gorusica u daljem toku terapije moze biti produzena zbog reakcije antibiotika + psihicki veoma slab i dotucen zbog susreta sa tom bolescu i od neobavestenosti,pitam coveka koji je to imao pre par godina,rekao mi je i za drugu terapiju posle mesec dana,sta da kazem znam da sam pogresio i uzeo sam je na svoju ruku cime sam i poremetio crevnu floru,iskreno hvala na odgovoru cini mi se da mi je bolje posle pijenja Probiotskih kapsula!
Pozzz
Pa mi je receno da popijem jednu terapiju i sledece testiranje na nju za 6 meseci,a posle te prve terapije dok sam pio lekove osecao sam znatno poboljsanje kako fizicki tako i psihicki jer sam bio u nekim danima bas rastrojen!Posle te zavrsene prve terapije opet su poceli da se vracaju simptomi a ja neobavesten da ta gorusica u daljem toku terapije moze biti produzena zbog reakcije antibiotika + psihicki veoma slab i dotucen zbog susreta sa tom bolescu i od neobavestenosti,pitam coveka koji je to imao pre par godina,rekao mi je i za drugu terapiju posle mesec dana,sta da kazem znam da sam pogresio i uzeo sam je na svoju ruku cime sam i poremetio crevnu floru,iskreno hvala na odgovoru cini mi se da mi je bolje posle pijenja Probiotskih kapsula!
Pozzz

Kluzo