Pomoc!!!???

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
posejdonBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 14, 2007 9:24 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Pomoc!!!???

Post od posejdonBG »

Ovako imao sam pre skoro pola godine gorusicu i podrigivanje,otisao sam kod lekara i nadjena mi je Helikobakter Pilory,dobio sam odgovarajucu terapiju antibiotika i reduktora kiseline,nakon prestanka antibiotika,nastavljena je jos 15 dana terapija sa lekovima za redukciju kiseline,po prestanku lekova i dalje sam imao pdrigivanje i gorusicu u manjem obliku,proslo je mesec dana,gde se malo sta menjalo a zatim sam uzeo jos jednu terapiju sa antibioticima ali drugim takodje u trajanju 12 dana,e posle te terapije takodje me je pratila gorusca ali povremeno u dosta manjem obliku,podrigivanje je ostalo,a zatim se i to smanjilo i skroz nestalo,testirao sam se skoro na urea izdsijanom testu u Klinickom Centru,rezultati su pokazali da navodno nemam H. Pilory.
Sustina price je u tome sto posle prestanka tih antibiotika primetio sam da su mi creva usporenija teze varim hranu i desava mi se ponekad da imam posle brisanja anusa zuckastu providnu sluz ali ne svaki put,i nekad povremeno blago boluckanje oko pupka i sa strane i leve i desne!
Nosio sam stolicu u laboratoriju 3 dana uzastopce posle jutarnje nuzde i rezultati su Candida nije nadjena,Korpokulturom nisu nadjene crevne patogene bakterije!
Molim vas za pomoc osecam da sam bolje ali ovaj period oporavka traje vec 2 i nesto meseca posle poslednje terapije,molio bih za pomoc savet.
Pozz
Kluzo
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Nisam dr,ali mi se cini da si ti popio dosta jakih lekova i da ti se malo poremetila flora od svega toga.Treba vremena da prodje dok se sve vrati u normalu.
Samo mi nije jasno kako su ti nasli Helico prvi put,a testiranje posle terapije treba raditi posle 6 meseci od popijene poslednje tablete,a ako ti sad pokazuje da je nemas,mozda je nisi ni imao...
Volela bih da malo razjasnimo...
posejdonBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 14, 2007 9:24 am
Kontakt:

Post od posejdonBG »

Putem krvi!
Pa mi je receno da popijem jednu terapiju i sledece testiranje na nju za 6 meseci,a posle te prve terapije dok sam pio lekove osecao sam znatno poboljsanje kako fizicki tako i psihicki jer sam bio u nekim danima bas rastrojen!Posle te zavrsene prve terapije opet su poceli da se vracaju simptomi a ja neobavesten da ta gorusica u daljem toku terapije moze biti produzena zbog reakcije antibiotika + psihicki veoma slab i dotucen zbog susreta sa tom bolescu i od neobavestenosti,pitam coveka koji je to imao pre par godina,rekao mi je i za drugu terapiju posle mesec dana,sta da kazem znam da sam pogresio i uzeo sam je na svoju ruku cime sam i poremetio crevnu floru,iskreno hvala na odgovoru cini mi se da mi je bolje posle pijenja Probiotskih kapsula!
Pozzz :P
Kluzo
aida7b
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 3:43 pm

Post od aida7b »

Mozda da probate par dana Probiotic kapsule. Meni je od njih nestalo sluzi iz stolice posle dve nedelje antibiotika koji su me potpuno rasturili.
Srecno
Odgovori