Pomoc ko moze :)
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Avg 09, 2016 4:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Pomoc ko moze :)
Ljudi sta bi moglo da me boli na levoj strani stomaka dole negde ispod debelog creva, na mestu gde se deli noga i stomak znaci na tom delu mi je muka, nemam apetit, radio sam eho stomaka i bubrega, sve ok, bio kod urologa, sve ok... Osecam teskocu u tom delu .. Pomoc?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 04, 2014 2:48 pm
Re: Pomoc ko moze :)
Malo je nejasno gde te tacno boli - deo izmedju noge i stomaka? Mislis li na preponu ii donji deo malog stomaka, u predelu gde su kod žena jajnici? I kako ti je u tom predelu muka?
Moze da se desi da ipak imas kamencic koji se zaglavio u predelu urinarnih kanala. Koje uroloske preglede si obavio? Kakav je nalaz urina i urinokulture? Mozda je i neka kila, a to bi trebalo da pogleda hirurg.
Poslednja opcija je da se uradi kolonoskopija ili rektoskopija, a na taj pregled se ceka i do tri meseca.
Moze da se desi da ipak imas kamencic koji se zaglavio u predelu urinarnih kanala. Koje uroloske preglede si obavio? Kakav je nalaz urina i urinokulture? Mozda je i neka kila, a to bi trebalo da pogleda hirurg.
Poslednja opcija je da se uradi kolonoskopija ili rektoskopija, a na taj pregled se ceka i do tri meseca.