Pomoc hitno-molim vas

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
lastdayonearth
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 03, 2008 10:39 am

Pomoc hitno-molim vas

Post od lastdayonearth »

od proslog ponedeljka,znaci preko 10 dana mi se javilo neko zatezanje misica u stomaku to sam vezala sa svojom skorom operacijom slijepog crijeva medjutim uradjen je ultrazvuk abdomena i sve je okej,u sri je pocelo s mucninom i nekim osjecajem tezine u stomaku,bilo sam kod gastroenterologa koji je smatrao da nema potrebe za gastroskopijom,bila sam na zaraznom gdje mi je doktor rekao da bi mogla biti neka viroza ali ako ne prodje da bi trebalo otici na gastroskopiju,malo se stanje poboljsalo zadnja tri dana,no ne prolazo..ne znam vise sta da radim ??
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Pa, rekli su vam: "ako ne prođe - dođite!"[/i][/b]
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
lastdayonearth
Novi član
Novi član

Post od lastdayonearth »

pa da jesu,ali ja mislim ono kao eto prolazi,pogotovo jer je gastroenterolog rekao da nema potrebe za gastroskopijom :-? :-?
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član

Post od draganvma »

Pa sad rekoste "...no, ne prolazi...i ne znam vise sta da radim" :roll:
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
lastdayonearth
Novi član
Novi član

Post od lastdayonearth »

pa da mislim da cu prvo uraditi test na helicobacter pilori,pa ako bude potrebe i gastroskopiju,nego sta se sve moze otkriti gastroskopijom osim toga da li imam gastritis ili ne?
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član

Post od draganvma »

puno toga
lastdayonearth
Novi član
Novi član

Post od lastdayonearth »

idem sad za sat da vadim nalaze za ovu bakteriju,pa cemo vidjeti dalje.ne znam sta bi mi moglo biti
Odgovori