Pre mesec dana prekinula sam da pušim (pušač sam 10 god.). Ranije sam redovno imala stolicu, ali od kada sam prekinula sa cigaretama, javio mi se problem - stolicu imam na 3-4 dana.
Sinoć me je iznenadio jak prodirući bol u stomaku. Pomislila sam da su u pitanju menstrualni bolovi, ali tokom večeri bol se pomerao na gore-predeo ispod pupka. U trenutku kada se bol pojavio popila sam brufen, što redovno radim kada mi nadolaze menstrualni bolovi. Lek nije delovao. Bolovi su trajali neko vreme i posle toga sam zaspala.
Menzis ni danas nisam dobila (inace imam neredovne menstruacije).
Danas osećam blagu nelagodnost u želudcu, a bolove nemam.
Pomoć-Bol u stomaku
niste naveli podatak koliko imate godina!
kod bolova u trbuhu nepoznatog uzroka ne treba uzimati lekove koji otklanjaju bolove zato sto se tako maskira razvoj klinicke slike oboljenja koje eventualno trazi hirurski zahvat i tako se prakticno ugrozava zivot!
ukoliko je bol neizdrziv dozvoljeno je uzeti sedativ u blazoj do srednjoj dozi.
kod ovakvih simptoma ne treba oklevati sa odlaskom kod lekara zato sto mnoge ozbiljne dijagnoze nemaju uvek drasticne simptome.
kod bolova u trbuhu nepoznatog uzroka ne treba uzimati lekove koji otklanjaju bolove zato sto se tako maskira razvoj klinicke slike oboljenja koje eventualno trazi hirurski zahvat i tako se prakticno ugrozava zivot!
ukoliko je bol neizdrziv dozvoljeno je uzeti sedativ u blazoj do srednjoj dozi.
kod ovakvih simptoma ne treba oklevati sa odlaskom kod lekara zato sto mnoge ozbiljne dijagnoze nemaju uvek drasticne simptome.