Zdravo svima imam jedan problem.
Podigne mi se zeludac i ne moze da se spusti dole da LEZI normalno vec ga osetim od dole pa do skroz gore odmah ispod grudi,mekan kao puding i razvucen.
Znam da ovo nije normalno, stomak treba da bude skroz opusten i smesten kod pupka a ne izvrnut sa dignutim zeludcom 24 sata.
Kad jedem normalno,polako umereno ,ili pijem vodu sve teze disem jer mi je zeludac UVEK gore kao sto rekoh i kao da sva hrana ide gore blize grudima i zato se jako tesko gojim za razliku od punijih ljudi koji imaju velik stomak i kad jedu sve legne dole i tu hrana i ostaje a meni je sve to zapleteno i obrnuto jer imam trbusnjake i nemam u sebi toliko prostora za hranu u telu.
Vozim biciklo, setam se , bilo koja fizicka aktivnost osecam zategnut zeludac da polako ometa moje disanje, umesto da osetim samo cist uzdisaj i izdisaj kao drugi.
Treniram teretanu ,100% sam zdrav imam savrsenu tezinu i gradju i ne znam kako da resim ovaj problem.
Od slabe fizicke gradje do odlicne kao i odlicne mentalne stabilnosti i dalje imam ovaj problem.
Disem normalno ali blago otezano u zavisnosti sto vise mi je pun zeludac, dovoljno da budem bled u faci kad obavljam fizicku aktivnost i da mi se pomuti slika i i fokus dok setam ulicom, jos vise na hladnom vremenu i vazduhu kakav je trenutno, i na kraju sve to jednostavno dovodi da se STVARNO OSECAM LOSE, jer mi telo ne radi pravilno. Hvala, molim za pomoc. 174cm 63kg 22 god
Podignut zeludac 24h
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 26, 2018 10:02 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Podignut zeludac 24h
Imam puno snage a moram se kretati pazljivo i usporeno i polako jer od previse aktivnosti odjednom bi mi bilo muka
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Мање једи или развуци на више оброка и свакако уради ултразвук абдомена да се види стање.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 26, 2018 10:02 am
aaaca napisao:Мање једи или развуци на више оброка и свакако уради ултразвук абдомена да се види стање.
Hvala puno