Pitanje u vezi stolice.
Pitanje u vezi stolice.
Pozdrav. Imam jedno pitanje, zanima me da li je normalno vec duzi vremenski period imati meksu stolicu. Imam redovnu stolicu, posle svake jutarnje kafe idem na wc i to je to, jednom dnevno. Ali stolica mi nije "cvrste" nije ni proliv, vec je malo meksa, normalne boje, pa me zanima da li je to normalno. Pijem dosta tecnosti u toku dana, pa me zanima da li mogu to sa tim da povezem?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 07, 2013 10:12 pm
Re: Pitanje u vezi stolice.
Sve dok te ne boli stomak i dok nije proljev, dobro je. Naravno da moze biti povezano sa ishranom, tecnoscu itd... medjutim, ako ti smeta to, ili stvara problem sto je takva stolica uzmi 3 x 1 tabletu, Linex FORTE! Tablete ne stete, samo ce obnviti stomacnu floru.
Pozdrav
Pozdrav
Да ли ти је столица формирана?
U kom smislu formirana?aa_aca napisao:Да ли ти је столица формирана?
У смислу изгледа. Може да буде мекана али формирана, а може да буде мало више мекана па све изађе "на гомилицу".
Kako kada. Nekada je formirana, a nekada izadje na "gomilicu". I tako je vec duzi vremenski period i to uvek ujutru kada popijem kafu. Kada nekada preskocim i ne odem ujutru na wc, kada odem u toku dana, stolica mi uglavnom bude normalne konzistencije. Pa me zanima da li to moze biti neki ozbiljniji problem ili je sve do ishrane i opet napominjem unosenja velike kolicine tecnosti.aa_aca napisao:У смислу изгледа. Може да буде мекана али формирана, а може да буде мало више мекана па све изађе "на гомилицу".
Сложио бих се са cheguevarax-ом у томе да то није проблем. Неким људима кафа прави велике проблеме.
Свакако ти неће шкодити неки пробиотик или још боље домаћи кефир.
Hvala vam na odgovoru.aa_aca napisao:Сложио бих се са cheguevarax-ом у томе да то није проблем. Неким људима кафа прави велике проблеме.
Mislim da bi trebao otici lekaru ako ti se to stanje nastavi duze---probaj ako moze bez kafe--da vidis reakciju--sam probaj da hranom utices na to--da primetis kad i kako je.
Takodje moze biti i od nekog manjeg stresa--a to mozes sam ustanoviti--ispitaj da li ti se desava posle nekog konflikta--neke brige ili nerviranja..
Srecno.
Takodje moze biti i od nekog manjeg stresa--a to mozes sam ustanoviti--ispitaj da li ti se desava posle nekog konflikta--neke brige ili nerviranja..
Srecno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 22, 2013 12:01 pm
danas sam dobio nalaz fekalne elastaze i rezultat je 500 što to znači?inače imam problem asa stomakom,učinio sam sve ostale pretrage 

Нешто везано за гуштерачу.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 22, 2013 12:01 pm
što bi moglo biti vezano za gušteraču koja stanja?aa_aca napisao:Нешто везано за гуштерачу.

Жао ми је друже али не знам. Надам се да ће се неко јавити тамо где си додатно поставио питање, отворивши нову тему. То ти је био добар потез. 

Pa zar doktor nije rekao sta to znaci?