Pozdrav.
Imam jedan problem, pa ako možete da mi date neki savet i mišljenje.
Sve je počelo pre 3 dana. Kada ustanem ujutru, muka mi je i povraćam, i to traje u nekim intervalima čas mi je dobro a kroz pola sata opet muka i osećam neku napetost, u grlu (ispod grkljana). Sve ostalo je u redu, ne boli me ništa.
Danas sam išao do doktorke, i ona je rekla da je verovatno u pitanju neki stomačni virus i rekla mi je da držim dijetu.
Pitanje - povraćanje, muka...
Re: Pitanje - povraćanje, muka...
Pozdrav, zanima me da li je neko imao sličan problem. Jutros mi je sestru naglo zabolio stomk, da bi joj nakon nekoliko minuta stomak otekao i postao tvrd, a bolovi su bili nepodnošljivi, njie htjela doktoru. A otečenost stomaka je večetras manja, ali je svako sat vremena opet zaboli stomak. :S
Какву бре дијету?!?!?!MARKOOC92 napisao:Pozdrav.
Imam jedan problem, pa ako možete da mi date neki savet i mišljenje.
Sve je počelo pre 3 dana. Kada ustanem ujutru, muka mi je i povraćam, i to traje u nekim intervalima čas mi je dobro a kroz pola sata opet muka i osećam neku napetost, u grlu (ispod grkljana). Sve ostalo je u redu, ne boli me ništa.
Danas sam išao do doktorke, i ona je rekla da je verovatno u pitanju neki stomačni virus i rekla mi je da držim dijetu.
Као што ти већ написах:sell91 napisao:Pozdrav, zanima me da li je neko imao sličan problem. Jutros mi je sestru naglo zabolio stomk, da bi joj nakon nekoliko minuta stomak otekao i postao tvrd, a bolovi su bili nepodnošljivi, njie htjela doktoru. A otečenost stomaka je večetras manja, ali je svako sat vremena opet zaboli stomak. :S
Вероватно упала цревуљка. Ипак ће морати до лекара и то хитно !
Pa tako je rekla.
Drži dijetu jedi keks, krompir, pij čajeve i odmaraj.
Sinoć sam imao povišenu temperaturu, i nešto mi je malo "krčkalo" u stomaku.
Jutros mi je isto bilo muka i to vrlo kratko, i posle toga ceo dan mi je ok, mnogo bolje nego juče.

Jutros mi je isto bilo muka i to vrlo kratko, i posle toga ceo dan mi je ok, mnogo bolje nego juče.
А добро. То је да не оптерећујеш желудац. Наравно, кекс треба да је сув, а не неки филован. Кромпир не треба да буде пржен - најбоље куван.MARKOOC92 napisao:Pa tako je rekla.Drži dijetu jedi keks, krompir, pij čajeve i odmaraj.