peckanje i pristisak nakon nuzde

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
emporio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 01, 2007 11:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

peckanje i pristisak nakon nuzde

Post od emporio »

Vec par tjedana nakon stolice, posebno nakon tvrdje pocne peci na anusu, to traje par sati...skoro cijel dan poslije. Ako sjedim imam osjecaj da sam otvoren...anus mi je crveniji i imam par ko plavih malih masnica ( ko plavica )?! Jesi li to hemeroidi? Napominjem da nema nikakvog balončića vani
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Idi kod gastroeneterologa mozda je fisura anusa a hemoroidi mogu biti i unutrasnji tj u analnom kanalu i ako nisu gradusa III ne prolabiraju iz njega.
emporio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 01, 2007 11:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od emporio »

hvala na savjetu!
Ma mislim da mi to od previs sjedenja i tvrdje stolice, probam izregulirat stolicu, dana nisam isao na wc i danas izgleda normalno mada kad sjedim pece. Kupi sam neku faktu mast i navodno terapija traje 10 dana, danas popodne stavim pa ako pomogne onda su hemeroidi valjda. ..
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Malo je nemedicinski sprovoditi tzv ezjuvantibus Th bez pregleda ali sta je tu je....svakako uradite taj pregled!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Odgovori