Parafinsko ulje za bebe
Parafinsko ulje za bebe
Preporucili su mi parafinsko ulje da dam bebi od 7 meseci jednu kasikicu ujutro posto ima veoma tvrdu stolicu. MEne interesuje koliko je to sigurno i zdravo za malo dete?
Preporucio nam je pedijatar "kazu stari lek"! Sto se tice ishrane nemomo problema sto znaci da jede dosta voca povrca zitarica .... al nepomaze nista.
Znam zvuci cudno parafinsko ulje ni ja nisam cula za tako nesto a nisam uspela naci nista ni na internetu.
Mlecni secer to nisam probala jer moj sin samo sisa jos a nedajem mu kravljeg mleka jos!
Znam zvuci cudno parafinsko ulje ni ja nisam cula za tako nesto a nisam uspela naci nista ni na internetu.
Mlecni secer to nisam probala jer moj sin samo sisa jos a nedajem mu kravljeg mleka jos!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pa ja sam to stavljala u moje mleko. Taj mlecni secer sam kupovala u DM-u(mozda ga ima i kod nas u toj prodavnici). Jedna kasicica nam je sredjivala problem. Inace moja sestra pati od slicnog problema i isto je probala sa nekim preparatom na toj bazi i isto je bilo super.
Za parafinsko ulje nisam jos nikad cula pa vam ne mogu na to odgovoriti, ovo je samo moj predlog i iskustvo....
Za parafinsko ulje nisam jos nikad cula pa vam ne mogu na to odgovoriti, ovo je samo moj predlog i iskustvo....